Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Brutálna bitka na ulici v B. Štiavnici: Vlado (15) napadol muža (49), vydýchol v nemocnici

Vlada (15) predvádzajú pred sudcu Zobraziť galériu (4)
Vlada (15) predvádzajú pred sudcu (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

BANSKÁ ŠTIAVNICA - Otrasný prípad riešia banskobystrickí kriminalisti. Koncom uplynulého týždňa sa dostal 15-ročný mladík do potýčky so 49-ročným Vladom. Po brutálnom útoku muž v nemocnici podľahol zraneniam. Mladík, ktorý má rovnaké meno, skončil s obvinením zo zabitia vo väzbe, kde čaká na svoj ďalší osud.

Bezprostredne po desivom útoku uvalila polícia na prípad informačné embargo. Tínedžer Vlado (15) čelí obvineniu zo zabitia 49-ročného Vlada. Do väzby ho zobral sudca pre prípravné konanie v Žiari nad Hronom. "Bol vzatý do väzby, skutok, ktorého sa dopustil, ľutuje a sťažnosť proti rozsudku nepodal," povedal televízii Joj mladíkov obhajca Jozef Bóna. Vlado mal muža zbiť neuveriteľne surovo. Ten naposledy vydýchol v nemocnici.

Brutálna bitka na ulici
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)
   

Ako informuje televízia, agresor Vlado je prvákom učilišťa v Banskej Štiavnici. Muža dobil v uličke neďaleko domu, kde býva s rodičmi. K incidentu malo dôsjť tak, že tínedžer zhodil Vlada na zem a zaútočil päsťami. Následne ho nechal dobitého v kaluži krvi ležať na zemi. Doráňaného muža našli náhodní okoloidúci, ktorí privolali pomoc. Pod brutálny incident sa s najväčšou pravdepodobnosťou podpísal alkohol, obaja mali vypité.  

Brutálna bitka na ulici
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)


Prečítajte si aj: Drsné VIDEO zo Spišskej Novej Vsi: Šikana školáčok, kopanec do tváre a najhoršie vulgarizmy


Vlado mal vážne poranenú hlavu, zlomené rebrá, roztrhnuté pľúca aj pečeň. Podľa blízkych bol dobrým mužom, ktorý by nikomu neublížil. To sa ale nedá povedať o obvinenom mladíkovi. Okolie ho pozná ako problémového tínedžera. Niekoľkokrát bol v resocializačnom zariadení. Na výsluchu tínedžer tvrdil, že pred útokom s mužom fajčil. Opitý Vlado stratil rovnováhu a spadol na mladíka. Odstrčil ho a napadol.  

Viac o téme: TragédiaZabitieBanská Štiavnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu