Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dráma v Bratislave: VIDEO Šialená policajná naháňačka, začalo to maličkosťou, sekundy od tragédie

Policajti zverejnili video naháňačky v Bratislave
Policajti zverejnili video naháňačky v Bratislave (Zdroj: FB/Polícia SR)

BRATISLAVA - V Bratislave sa odohrala naháňačka ako z filmu. Polícia na svojom Facebooku zverejnila video, ktoré zachytáva šialenú jazdu Branislava (44) zo Senca. Jeho útek však skončil po pár minútach. Nabúral totiž do auta aj garáže.

Včera si počas služby policajná hliadka všimla na Prievozskej ulici auto, ktorému trčal kus plastu z ľavého predného blatníka. Auto preto chceli zastaviť, no v tom momente vodič zrýchlil a pred políciou začal unikať po uliciach Ružinova na aute zn. Škoda Octavia.

"Vodič však na výstražné zvukové a svetelné znamenia policajnej hliadky na zastavenie vozidla nereagoval," uviedla hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Miháliková. Ako sa neskôr zistilo, mal na to veľmi dobrý dôvod. "Už trikrát mu bol uložený zákaz vedenia motorových vozidiel, a to do júla roku 2021," uviedla polícia na svojom Facebooku. 

Naháňačka v centre Bratislavy

Neohrozoval len seba, ale aj okoloidúce vozidlá a chodcov na chodníku. Po pár minútach však jeho útek skončil. "Nakoniec nabúral do zaparkovaného auta a garáže." Branislav (44) po náraze vyskočil z auta a začal utekať. Polícia ho však spacifikovala, keďže ich vodič napadol.

"Muž sa nevedel policajtom preukázať žiadnymi dokladmi. Na mieste ho podrobili dychovej skúške, ktorá požitie alkoholických nápojov nepreukázala. Policajti muža následne v súlade so zákonom obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na príslušné policajné oddelenie," uviedla Miháliková. Branislav bol obvinený z prečinu marenia úradného rozhodnutia. 

"Vec sa realizuje v tzv. „super rýchlom“ konaní. V prípade preukázania viny hrozí obvinenému v súlade s Trestným zákonom trest odňatia slobody až na dva roky," dodala hovorkyňa.

Viac o téme: NaháňačkaPolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu