Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nočná mora všetkých taxikárov: VIDEO v Zámkoch nastúpil zákazník a priložil zbraň

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: polícia)

NOVÉ ZÁMKY - Novozámockým kriminalistom sa podarilo objasniť prípad vyhrážania sa a lúpeže, ktorý sa stal v noci z 2. na 3. novembra v Nových Zámkoch. Ako informovala nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, 30-ročný muž z obce Láb v okrese Malacky priložil taxikárovi k hlave zbraň a pýtal peniaze.

Obvinený muž nastúpil 2. novembra približne o 23.50 h do vozidla taxislužby a požiadal o odvoz na hlavnú vlakovú stanicu. "Počas jazdy vytiahol krátku guľovú zbraň a priložil ju vodičovi k hlave. Vyhrážal sa mu pritom zabitím. Po zastavení na Novomestskej ulici zobral poškodenému 33-ročnému taxikárovi približne 100 eur a žiadal viac. Po chvíli však odišiel," povedala Čuháková.

Auto v noci

Kriminalisti okamžite po oznámení skutku začali po páchateľovi pátrať, pričom pracovali aj so zábermi z bezpečnostných kamier. "V piatok 10. novembra vyšetrovateľ Policajného zboru obvinil páchateľa zo zločinov lúpeže, vydierania a prečinu obmedzovania osobnej slobody. Vyšetrovateľ tiež spracoval podnet na väzobné trestné stíhanie obvineného, pričom mu za tieto zločiny hrozí v zmysle zákona trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov," ukončila nitrianska krajská policajná hovorkyňa.

Viac o téme: LúpežTaxikárTaxíkNové Zámky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu