Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Zlodej dobodal kvôli maslu SBS-kára v bratislavskom obchode: FOTO útočníka, pomôžte ho nájsť

Poznáte totožnosť muža? Volajte políciu. Zobraziť galériu (4)
Poznáte totožnosť muža? Volajte políciu. (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA - Minulý týždeň šokovala Bratislavčanov správa o brutálnom napadnutí SBS-kára v predajni jedného z obchodných reťazcov na Saratovskej ulici. Na pracovníka strážnej služby zaútočil nožom neznámy páchateľ a bodol. Strhla sa krvavá dráma, všetko kvôli ukradnutému maslu. Polícia teraz prosím o pomoc.

Bratislavskí policajti pátrajú po dosiaľ neznámom páchateľovi v súvislosti s vyšetrovaním prečinu výtržníctva. Došlo k nemu v prevádzke obchodného reťazca na Saratovskej ulici, informoval hovorca Krajského riaditeľstva PZ Michal Szeiff. 

Zlodej dobodal kvôli maslu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)


Prečítajte si aj: Nakupujúci zažili hrôzu v bratislavskom obchode: SBS-kár chcel zastaviť zlodeja, krvavá dráma


"Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania 7. novembra krátko po 13-tej hodine doposiaľ neznámeho muža zastavil za pokladničnou zónou zamestnanec súkromnej bezpečnostnej služby z dôvodu podozrenia zo spáchania drobnej krádeže. Neznámy muž reagoval fyzickým napadnutím zamestnanca súkromnej bezpečnostnej služby s použitím noža, ktorým mu spôsobil bodné poranenie v oblasti hrudníka. Následne neznámy muž z priestorov prevádzky odišiel na neznáme miesto," uviedol Szeiff. V tejto súvislosti polícia pátra po totožnosti osoby na kamerových záberoch, ktorá by svojimi vedomosťami mohla prispieť k objasneniu tohto skutku.

Zlodej dobodal kvôli maslu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Polícia žiada občanov disponujúcich akýmikoľvek informáciami, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osoby na priložených fotografiách, aby sa s nimi obrátili na bezplatné číslo polície 158, alebo tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Viac o téme: MasloPáchateľSBS-kár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu