Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúca vražda pri Topoľčanoch: Po hádke s bratom vyšla von, nasledovala krvavá dráma

Vražda v Rajčanoch Zobraziť galériu (3)
Vražda v Rajčanoch (Zdroj: Foto: polícia)

RAJČANY - Rodinná tragédia sa stala včera v Nitrianskom kraji. Žena našla s rozťatou hlavou v kaluži krvi svoju sestru. Podozrivým z brutálneho skutku je brat oboch sestier, skončil v rukách polície.

Dráma sa strhla v topoľčianskom okrese v obci Rajčany. Ako uviedla hovorkyňa nitrianskych policajtov Renáta Čuháková, 75-ročnú ženu našla na lavičke pred domom so zranenou hlavou jej sestra.  

Šokujúca vražda pri Topoľčanoch:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Reprofoto Tv Markíza)

Žena sa práve vracala z cintorína a naskytol sa jej najhorší pohľad v živote. Zalarmovala políciu a záchranárov, sestre už, žiaľ, nedokázali pomôcť. V dome bývali ženy aj so svojím bratom (69). 

Muži zákona zadržali krátko po otrasnom čine podozrivého. Je ním práve brat nebohej, ktorý utiekol do záhrady, kde sa ukryl. Podľa všetkého bol pod vplyvom alkoholu. Žena prišla o život po tom, čo jej vrah zasadil rany sekerou do hlavy. 

Šokujúca vražda pri Topoľčanoch:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Reprofoto Tv Markíza)

Peniaze na alkohol

Ako povedali susedia, muž nechodil do práce a holdoval alkoholu. V minulosti mal problémy so zákonom. Pred dvomi rokmi ho mali prepustiť z väzby, kde bol kvôli tomu, že sa v miestnej krčme vyhrážal sekerou. „Ona bola dobrá žena, spolu so sestrou sa starali o brata,” povedala suseda televízii Markíza s tým, že súrodenci sa mali najprv pohádať v kuchyni. Sestra vyšla na ulicu, sadla si na lavičku a brat skutok dokonal. Po tom, čo prišla druhá sestra, mal po nej kričať, že teraz je na rade ona.

Okolnosti nešťastia policajti vyšetrujú. Motívom brutálneho činu mohli byť peniaze, ktoré pýtal brat od nebohej sestry. 

Viac o téme: VraždaRajčany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu