Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tragické ráno, nehoda v Ivanke pri Dunaji: Mladík (†22) na honde zahynul po čelnej zrážke s BMW

Tragédia medzi Ivankou pri Dunaji a Bernolákovom Zobraziť galériu (3)
Tragédia medzi Ivankou pri Dunaji a Bernolákovom (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

BERNOLÁKOVO - Veľké nešťastie sa stalo dnes skoro ráno. Na ceste medzi Ivankou pri Dunaji a Bernolákovom sa v rýchlosti zrazilo BMW-čko, ktoré viedol 63-ročný muž, s hondou, za volantom ktorej sedel 22-ročný vodič. Ten, žiaľ, desivý náraz neprežil.

Nešťastie sa stalo na ceste na Senec v smere od obce Ivanka pri Dunaji do Bernolákova krátko pred šiestou hodinou ráno. Ako informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff, z doposiaľ presne nezistených príčin sa čelne zrazil vodič (†22) Hondy s košickou štátnou poznávacou značkou, ktorý jazdil v smere do Bratislavy, s BMW-čkom, ktoré malo seneckú značku. 

Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky.  "Pri nehode utrpel 22-ročný muž zranenia, nezlučiteľné so životom. Lekár musel konštatovať smrť. Záchranári však na mieste ošetrili 63-ročného muža, ktorý utrpel úraz hlavy a zlomil si predlaktie. Bol prevezený do ružinovskej nemocnice," uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchranárov Alena Krčová. 

Tragické ráno, nehoda v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

Premávka je obmedzená

„Z dôvodu odstraňovania následkov, ako aj dokumentovania dopravnej nehody je premávka v tomto úseku v súčasnej dobe usmerňovaná príslušníkmi Policajného zboru. Zároveň vyzývame účastníkov cestnej premávke k zvýšenej pozornosti a trpezlivosti pri prejazde týmto úsekom,” vyzval policajný hovorca. 

Vyšetrovaním okolností, ako aj príčin nehody sa zaoberá príslušný útvar okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci. 

Viac o téme: NehodaTragédiaBernolákovo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu