Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

František (†44) odišiel z domu: Po nekonečných dňoch najsmutnejšia správa pre rodinu

František (†44) je už nebohý
František (†44) je už nebohý (Zdroj: Foto: polícia)

PODHORANY - Františkovi blízki sa dozvedeli najsmutnejšiu správu. Zmizol ešte v polovici októbra. Nešťastná rodina kontaktovala políciu, aby im pomohla v pátraní. V pondelok našli už len jeho bezvládne telo.

František (†44) z obce Podhorany v okrese Prešov odišiel z domu ešte 15. októbra. Svojim blízkym nič nepovedal, jednoducho sa vyparil. Nepodal o sebe žiadnu správu a rodinu nekontaktoval. Posledná informácia o ňom bola, že mal ísť stopom do obce Smilno v okrese Bardejov.

Vystrašená rodina kontaktovala po dlhých dňoch, čo sa neozýval, políciu. Tá vyhlásila pátranie. "Dňa 30. októbra bol, žiaľ, nezvestný muž v rámci pátracej akcie nájdený mŕtvy v lesnom poraste nad obcou Podhorany. Pátranie po ňom bolo preto zrušené," uviedol hovorca prešovských policajtov Daniel Džobanik.  


Prečítajte si aj:

MIMORIADNE DOBRÁ SPRÁVA Nezvestný pár Sáru a Mateja našli


Podľa našich informácií František spáchal samovraždu. V lese v katastri obce, kde býval, sa obesil. Rodina, priatelia a blízki sú tragédiou otrasení. Doteraz nie je známe, čo mohlo byť príčinou mužovho zúfalého konania.  

 

 

 

Viac o téme: TragédiaFrantišekNezvestnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu