Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Susedia vyšli z domu a skoro umreli od strachu: Nečakané vysvetlenie hrôzy na FOTO

Susedia ostali vystrašení Zobraziť galériu (4)
Susedia ostali vystrašení (Zdroj: Foto: FB/Krysten Noelle Negrotto)

WARETOWN - Manželia z amerického štátu New Jersey poriadne vystrašili svojich susedov. Je zvykom, že na Haloween si ľudia všakovakým spôsobom zdobia svoje domovy a okolie. Mladý pár to ale poriadne prehnal a susedia zalarmovali políciu.

Krysten Negrottová (27) s manželom Kevinom majú očividne zmysel pre humor. V mestečku Waretown pred svojím domom nainštalovali vskutku bizarnú výzdobu. Výjav zachytili tak realisticky, že susedia zalarmovali mužov zákona.

Susedia vyšli z domu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: FB/Krysten Noelle Negrotto)

Hrôzostrašnú scénu tvorí biela Toyota Supra, ktorá je celá od krvi, teda od červenej farby. Auto ilustruje zrazenie zombíkov. Jedného pritlačilo auto o strom, druhý skončil na streche.  Aby svoj vtip dotiahli do dokonalosti, miesto obohnali policajnou páskou. 

Susedia vyšli z domu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: FB/Krysten Noelle Negrotto)

Dekorácia sa ale nepáčila susedom, ktorí sa poriadne zľakli, keď vyšli zo svojho domu. Keď došli policajti na miesto, len sa zasmiali a kývli rukou. "Nechceme nikoho urážať. Robíme to z lásky k Halloweenu. Chceme, aby sa deti tešili tak, ako sme sa tešili my, keď sme to pre deti robili," cituje autorku desivej scény portál nypost.com. Matka 5-ročného synčeka dodala, že žije predsa v slobodnej krajine. 

 

Viac o téme: HaloweenZombi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu