Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nehoda pri obci Nitrica: Dodávka nedobrzdila a vošla pod náves kamiónu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Roman Hanc)

PRIEVIDZA - Na ceste medzi obcami Horné Vestenice a Nitrianske Sučany v Prievidzkom okrese, pri odbočke do obce Nitrica, sa zrazili kamión s návesom a dodávka.

Ako informovalo operačné stredisko Krajského riaditeľstva policajného zboru v Trenčíne, dodávka nedobrzdila a vošla pod náves kamióna. Podľa prvotných informácií sa pri nehode nikto nezranil. Prejazdný je jeden jazdný pruh a premávku riadia policajti.

Na rovnakom úseku cesty sa v sobotu 14. októbra stala tragická dopravná nehoda. Pri zrážke mikrobusu s kamiónom zahynulo osem osôb, vodič mikrobusu a sedem žien, ktoré v Rakúsku pracovali ako opatrovateľky a vracali sa domov.

V Bratislave sa zrazilo auto s električkou

Na križovatke ulíc Vajnorská a Škultétyho v hlavnom meste SR Bratislave sa zrazili auto s električkou. Ako informovalo Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Bratislave, hasiči ošetrujú jednu osobu. Na mieste je sedem hasičov s dvoma kusmi techniky. Hasiči robia protipožiarne opatrenia na oboch vozidlách a sprejazdňujú električkovú trať, ktorú zablokovalo havarované auto.

Viac o téme: NehodaKamiónDodávkaNitrica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu