Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krvilačný útok na bezbranné dievčatko: Kristínku (2) dohrýzli pri Rimavskej Sobote psy

Kristínku dohrýzli psy Zobraziť galériu (3)
Kristínku dohrýzli psy (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

RIMAVSKÁ SOBOTA - Otrasný prípad sa stal v utorok v rimavskosobotskom okrese. Na dvojročné dievčatko zaútočili krvilačné psy. Kristínku transportovali záchranári vrtuľníkom do nemocnice.

Dedinou Vrbovce sa ozval zúfalý krik malého dievčatka. Ako prvý jej pribehol na pomoc príbuzný. Naskytol sa mu otrasný pohľad. Dievčatko doslova trhali rozzúrené psy. Malo vážne poranenia na hlavičke. "Išlo o skalpačné poranenie vlasatej časti hlavy. Ináč bolo dievčatko pri vedomí, nebolo v bezvedomí. Pekne reagovalo," opísala lekárka Patrícia Ďurovičová pre televíziu Joj. Ako informovala polícia na svojej facebookovej stránke, Kristínka utrpela aj uhryznutie v oblasti sedacieho svalu. Vrtuľník ho trasportoval do nemocnice v Banskej Bystrici.

Krvilačný útok na bezbranné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

Okolnosti nešťastnej udalosti nie sú známe. Kristínku naposledy videli príbuzní, ako kráča k orechu. Odrazu bolo počuť zúfalý krik, dievčatko ležalo na susedovom pozemku pri psej búde. Nevie sa, ako sa tam dostalo. Sused má na neoplotenom pozemku uviazaného psa, ďalšie dva psy pobehujú na oplotenom prednom dvore. "Jemu psy vôbec neutekali z dvora. Ak niekto nevstúpil na jeho dvor, tak určite nie," povedali susedia. 

Krvilačný útok na bezbranné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)


Prečítajte si aj:

Brutálny útok svorky psov: VIDEO len pre silné povahy, zvieratá zaútočili na chlapčeka (5)


Rodina dievčatka ale hovorí, že psy ušli a Kristínku napadli na dvore.  "Dievku potiahli až ku búde ku nemu do dvora," povedala stará mama Kristínky. Okolnosti prípadu vyšetruje polícia. Podľa hovorkyne Márie Faltániovej polícia začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví z nedbanlivosti.

 

Viac o téme: PsyDievčatkoútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu