Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Prípad, ktorý vydesil celé Slovensko: Telo mŕtvej ženy v Dunaji, nové fakty

Rozštvrtené telo Zobraziť galériu (3)
Rozštvrtené telo (Zdroj: Foto: Reprofoto Tv Markíza)

BRATISLAVA - Pred štyrmi rokmi otriasla celým Slovenskom šokujúca udalosť. Karloveské Rameno vyplavilo torzo tela ženy bez končatín. O pár dní neskôr hasiči postupne vylovili ďalšie časti. Rozlúsknuť úkladnú vraždu nie je pre kriminalistov jednoduché. Podľa najnovších informácií už vedia, komu telo patrilo.

Rozštvrtené telo má patriť žene z južného Slovenska, potvrdili to testy DNA. Polícia odobrala vzorky matke nebohej ženy, ktoré sa zhodovali s obeťou. Ako informuje televízia Markíza, zavraždená žena pochádzala z Dunajskej Stredy, policajti už jej totožnosť poznajú. 

Prípad, ktorý vydesil celé
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Reprofoto Tv Markíza)

"Nakoľko dôvody prerušenia trestného stíhania vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy pominuli, vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave od dňa 12.10.2017 vo vyšetrovaní pokračuje," uviedol hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff.

Aj keď prvé informácie od súdnych lekárov po nájdení častí tela hovorili, že žena nerodila, predsalen mala deti. Jej najmladšie dieťa malo údajne rok, keď zmizla. 

Prípad, ktorý vydesil celé
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Reprofoto Tv Markíza)

Beštiálna vražda

Žena sa stala obeťou mimoriadne beštiálneho zločinu. Jej torzo bez končatín našli v Karloveskom Ramene 2. augusta 2013. O pár dní neskôr vylovil rybár pri Čunove z Dunaja časť nohy. Následne hasiči vylovili kus ramena, predlaktie a stehno. Rezy boli údajne na tele naznačené fixkou. Vrah ich viedol precízne cez chrupavky a mäkké tkanivá.


Prečítajte si aj:

Detaily brutálnej smrti Daniely (†19), telo našli so zviazanými nohami: Vedela príliš veľa!


Stále sa nenašla hlava nebohej a končeky prstov. Na chrbte a stehne boli stopy po bodných ranách. Dátum smrti bol stanovený na 30. júla 2013, 2. augusta toho istého roku našli prvú časť rozštvrteného tela. Nebohá mala údajne 38 rokov. Na prípade polícia stále pracuje, zatiaľ nikoho z hrdelného skutku neobvinila. 

 
 

 

Viac o téme: VraždaTeloTorzo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu