Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

MIMORIADNA SPRÁVA Krvavý incident v centre Bratislavy: Muža (†37) dobodali, na mieste vykrvácal

(Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Dnes v noci sa krátko pred pol treťou odohral krvavý incident v blízkosti nemeckej ambasády v Bratislave. Dve skupinky mladých mužov sa podľa našich informácií dostali do potýčky. Tá skončila tragicky. Na mieste zostal jeden mŕtvy a jeden zranený.

"Dnes v nočných hodinách (krátko pred 02.15 hod) sme prijali oznámenie o dvoch zranených osobách mužského pohlavia. Vyslaná hliadka Policajného zboru hodnovernosť prijatého oznámenia potvrdila," informovala hovorkyňa bratislavskej polície Lucia Miháliková.

Zraneniam podľa informácií podľahol bodným zraneniam 37-ročný Bratislavčan. V druhom prípade išlo o 33-ročného cudzinca, ktorý utrpel zranenia na tvári. "Záchranári na mieste našli vážne zraneného muža, ktorého sa pokúsili oživiť. Žiaľ, to sa im nepodarilo. Lekár konštatoval smrť. Na mieste bol ďalší muž, ktorý utrpel poranenia na tvári. Toho po ošetrení previezli do Univerzitnej nemocnice v Bratislave," povedala pre Topky Alena Krčová, hovorkyňa operačného strediska záchranárov. Podľa našich informácií sa Bratislavčanovi mala stať osudná rana do krku.

Páchateľa chytili

Podľa našich informácií dostali taxikári v noci informáciu, že po meste behá muž arabského pôvodu v bielych nohaviciach, že je nebezpečný a nemajú ho naberať. Prípad v súčasnosti policajti vyšetrujú. "V tejto súvislosti vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu vraždy a pokusu o ťažkú ujmu na zdraví," uviedla Miháliková. Policajné hliadky podozrivého v krátkom čase vypátrali.

"Podozrivého eskortovali na príslušný útvar Policajného zboru, kde sú s ním v súčasnosti vykonávané potrebné procesné úkony. Vzhľadom na štádium trestného konania bližšie informácie k prípadu v súčasnosti nie je možné poskytnúť," dodala Miháliková. 

Podľa našich informácií mala nastať hádka medzi dvoma skupinkami mladých mužov, ktorá sa skončila bitkou. Páchateľa mala polícia podľa našich informácií dolapiť neďaleko Michalskej brány. 

Viac o téme: útok Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu