Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nevinná hra detí pri Humennom sa zmenila na drámu: Denisa (7) bodol bratranec (8)

Detská hra sa skončila zle Zobraziť galériu (3)
Detská hra sa skončila zle (Zdroj: Foto: Reprofot Tv Joj)

SLOVENSKÁ VOLOVÁ - Katastrofálne dopadla hra dvoch detí. Bratranci sa naháňali, keď jeden pichol nožom do brucha druhého. Mladší skončil v nemocnici. Polícia zisťuje, čo sa vlastne stalo.

Incident sa strhol v obci Slovenská Volová. Ako opísali príbuzní, deti sa hrali, po ruke mali aj nožík, ktorý ležal na kuchynskej linke. Bratranci pri hre vošli do potýčky a 8-ročný chlapec bodol 7-ročného bratranca Denisa. S poraneným bruškom ho záchranári previezli do nemocnice. "Pacient mal bodnú ranu dutiny brušnej, musel absolvovať operáciu, jeho stav je momentálne staiblizovaný a mimo ohrozenia života," potvrdil hovorca nemocnice Tomáš Kráľ pre televíziu Joj. 

Nevinná hra detí pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Reprofot Tv Joj)

Prípadom sa už zaoberá polícia, ktorá zisťuje aj trestnoprávnu zodpovednosť rodičov. "​Pri hre na chytačku došlo za doposiaľ nezistených okolností medzi dvoma chlapcami vo veku 8 a 7 rokov k ublíženiu na zdraví u jedného z nich," uviedla hovorkyňa prešovských policajtov Jana Migaľová.  


Prečítajte si aj:

Róbert (†18) zomrel po bodnutí do srdca počas hádky: Nôž mala držať jeho 14-ročná sestra


Nevinná hra detí pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Reprofot Tv Joj)

"Pohádali sa, neviem, či to hodil do neho, neviem," povedal ujo zraneného chlapca televízii. "Deti sa hrali s nožíkmi, šmyklo sa a náhle sa to stalo," doplnila príbuzná. Polícia začala trestné stíhanie. Malého útočníka predviedla aj s príbuznou na policajné oddelenie, kde majú obaja čo vysvetľovať.  

 

Viac o téme: NôžDetiHra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu