Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Učiteľka (53) z Prešova to poriadne prepískla: Za volant sadla opitá, kolegovia ju bránia

Prešovská učiteľka šoférovala opitá Zobraziť galériu (3)
Prešovská učiteľka šoférovala opitá (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

PREŠOV - V sobotu popoludní mali prešovskí policajti o prácu postarané. Na podozrivo jazdiacu vodičku ich upozrnil iný vodič. Žena sa pohybovala zo strany na stranu a narážalo do zvodidiel. Keď ju zastavili a dali fúkať, bolo všetko jasné. Učiteľka základnej školy Irina (53) už pozná svoj trest.

Prešovská učiteľka nafúkala 1,8 promile. Policajti ju okamžite zadržali a obvinili z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. S autom, ktoré riadila opitá, narazila aj do betónového panela pri ceste. 

Učiteľka (53) z Prešova
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

Po tom, čo prežila dve noci v policajnej cele, ju predviedli pred sudcu. Prípad sa riešil v tzv. superrýchlom konaní. "Sudca Okresného súdu Prešov obvinenú uznal za vinnú z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za čo jej uložil peňažný trest vo výške 500 eur a pre prípad zmarenia trestu, trest odňatia slobody na tri mesiace," uviedla pre televíziu Joj hovorkyňa prešovských súdov Ivana Petrufová. Okrem toho učiteľke súd uložil aj zákaz šoférovať akékoľvek auto na najbližšie tri roky. Rozsudok ešte nie je právpolatný.


Prečítajte si aj:

Najbizarnejšia nehoda je z Prešova: Opitá matka vpálila do opitej dcéry, bľabotanie je hitom


Učiteľka (53) z Prešova
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

Vodička, ktorá jazdila pod vplyvom alkoholu, je učiteľkou základnej školy. Vedie tretiacku triedu. Vyzerá to tak, že kolegovia stoja na jej strane. Povedali, že vypité mala vo voľnom čase, nie na hodine. Za skratovným konaním skúsenej učiteľky môžu byť osobné problémy. Ako sa k vzniknutej situácii postaví vedenie školy, ešte nie je známe.   

Viac o téme: AlkoholUčiteľkaPrešov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu