Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Desivé detaily vraždy v Česku: Doráňaná dievčina (16) utiekla, druhá (†14) to šťastie nemala

Brutálna vražda v Česku Zobraziť galériu (2)
Brutálna vražda v Česku (Zdroj: Foto: Reprofoto Blesk.cz)

DOUBICE - Českí kriminalisti vyšetrujú otrasný prípad vraždy 14-ročnej dievčiny a pokusu o vraždu jej 16-ročnej kamarátky. Z desivých detailov tragédie sa tisnú slzy do očí.

Políciu zalarmoval v nedeľu ráno miestny krčmár, ktorý spozoroval pri ceste idúce doráňané dievča (16). Jemu sa podarilo z vražedného pekla uniknúť. Mladšia kamarátka (†14) ale toľko šťastia nemala. Podľa všetkého násilník na obe dievčatá brutálne zaútočil. Po surovom zápase plnom bolesti sa podarilo staršiemu z dievčať utiecť. Muž dievčinu naháňal po okolí, no stratilo sa mu z dohľadu.

Najhoršia správa

Keď policajti vošli do domu, naskytol sa im otrasný pohľad. Mladšie z dievčat bolo mŕtve, našli ho zviazané, údajne s ranou po vpichu. Podľa susedov, ako sa vyjadrili pre český portál blesk.cz, dievčatá k mužovi (35) chodievali. Podľa všetkého ich lákali tri kone, ktoré vlastnil. Čo sa v osudný deň stalo, zatiaľ nie je známe. 

Desivé detaily vraždy v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Reprofoto Blesk.cz)

Podozrivého (35) polícia zadržala 

"Krajskí kriminalisti vyšetrujú prípad násilného trestného činu vraždy a pokusu o vraždu, ku ktorému došlo v noci na nedeľu v jednej z obcí na Děčínsku. Děčínskym policajtom sa podarilo v krátkom čase zadržať podozrivého 35-ročného muža. Kriminalistom sa priznal k vražde neplnoletej dievčiny a pokusu o vraždu mladistvej," uviedla policajná hovorkyňa Veronika Hyšplerová. Tragédia sa stala v Doubici, obec má približne sto obyvateľov. 


Prečítajte si aj:

Muž dobodal svoju manželku priamo pred policajtami, obvinili ho z vraždy


Policajti na prípade pracujú, ale vzhľadom na vek dievčat a citlivosť prípadu neposkytujú bližšie informácie. Násilníka už obvinili. Prokurátor podal návrh na jeho väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 20 rokov, prípadne výnimočný trest. 

 

 

Viac o téme: VraždaDievčina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu