Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Britská milionárka záhadne zmizla: Princeznú vypátral detektív, žila ako bezdomovkyňa

Ariane Laková Zobraziť galériu (3)
Ariane Laková (Zdroj: Foto: Twitter, YT)

MILÁNO - Osud ako z amerického filmu postretol britskú milionárku (51). Nezvestná bola dlhých šesť mesiacov. Rodina bola zúfalá. Nakoniec ju vypátral súkromný detektív v Miláne. Šokujúce je, že Britka, ktorá sa narodila v Iráne a podľa biografie pochádza z kráľovskej rodiny, žila dlhé mesiace na ulici ako bezdomovkyňa.

Ariane Laková (51) bola nezvestná pol roka. Po tom, čo ju rodina vypátrala, uviedla, že žila na ulici. Britská milionárka sa narodila v Iráne a tvrdí, že je princezná z kráľovského rodu Kádžárovcov. 

Britská milionárka záhadne zmizla:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Twitter, YT)

Žena sa neozývala svojej rodine, preto o ňu začali mať strach. "Ariane je veľmi zraniteľná a v januári 2016 som s ňou stratila telefonický kontakt. Odišla z bytu a telefón mala nedostupný," opísala okamihy ženinej straty sestra Leila. Dlhé mesiace blízki nevedeli, čo sa deje. Najali si súkromného detektíva. Ten sa vybral okrem iného aj do Milána, pretože žena tam mala priateľov.  


Prečítajte si aj:

Mladík (17) sa vykašľal na školu, je z neho milionár: Rada, ktorú vám učitelia nepovedia 


Britská milionárka záhadne zmizla:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Twitter, YT)

Nakoniec sa mu ju podarilo vypátrať, no na úplné iných miestach, kde by čakal. Detektív ju našiel spať na námestí Piazza Cesare Beccaria. Ako potvrdili miestni bezdomovci, žena takto prebývala dlhší čas a bola v zanedbanom stave. Bola zmätená a nevedela si na nič spomenúť. "Neviem to vysvetliť. Asi som išla a niekto ma napadol a okradol. Potom som spadla na zem a udrela sa do hlavy," uviedla pre britský portál thesun.co.uk s tým, že okoloidúci jej ponúkali pomoc, no ona odmietala. "Prehrabávala som sa v smetných košoch, aby som našla niečo na jedenie," povedala. Ariana je momentálne v starostlivosti svojej rodiny. Uviedli, že dlhodobo mala zdravotné problémy a stávalo sa, že odmietala užiť lieky z obavy, aby ju niekto neotrávil.  

 

Viac o téme: MilionárkaIrán
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu