Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragédia pri Topoľčanoch: Peter (40) sa vyrútil zo zákruty, Dana (†58) desivý náraz neprežila

Tragédia pri Topoľčanoch Zobraziť galériu (3)
Tragédia pri Topoľčanoch (Zdroj: Foto: polícia)

TOPOĽČANY - Dnes ráno sa stala v topoľčianskom okrese smrteľná dopravná nehoda. Vodič Peter (40) vošiel do protismeru, kde sa zrazil s oproti idúcim fiatom. Vodička (†58), žiaľ, desivý náraz neprežila

Nešťastie sa stalo krátko pred ôsmou hodinou. Peter (40) z Topoľčian za volantom dodávky Renault Trafik medzi obcami Chrabrany a Urmince v miernej pravotočivej zákrute prešiel z doposiaľ presne nezistených príčin do protismeru, kde sa čelne zrazil s Fiatom Punto. Riadila ho Dana (†58) z obce Veľké Ripňany.  

Tragédia pri Topoľčanoch: Peter
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Na miesto dorazili do niekoľkých minút od ohlásenia privolaní záchranári. Dana, žiaľ, utrpela ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahla. Vodič sa pri nehode nezranil. "Dychová skúška na zistenie alkoholu bola u vodiča negatívna," uviedla hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová s tým, že škoda bola predbežne vyčíslená na 6 000 eur. Presná príčina nehody je v štádiu vyšetrovania. "Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," uzavrela policajná hovorkyňa. 


Prečítajte si aj:

Tragédia pri Zvolene: Dodávka sa vyrútila z protismeru, vpálila do manželov, FOTO desivé zábery


Tragédia pri Topoľčanoch: Peter
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

V súvislosti so sychravým počasím a zníženou viditeľnosťou polícia vyzýva všetkých účastníkov cestnej premávky k zvýšenej opatrnosti na cestách. Kombinácia dažďa, mrholenia, tmy a mokrej vozovky si vyžaduje maximálnu koncentráciu. Preto jazdu treba vždy prispôsobiť stavu a povahe vozovky, poveternostným podmienkam i svojim schopnostiam a zručnostiam. 

Viac o téme: NehodaTragédiaTopoľčany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu