Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ozbrojenec na FOTO prepadol stávkovú kanceláriu v Bratislave: Veľa si z lúpeže neodniesol!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: PZ SR)

BRATISLAVA - Polícia vyšetruje okolnosti dnešného lúpežného prepadnutia pobočky stávkovej kancelárie na Bošániho ulici v bratislavskej mestskej časti Dúbravka. Neznámy páchateľ si odtiaľ odniesol zhruba 750 eur, polícia po ňom intenzívne pátra. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

Páchateľom má byť podľa polície muž vo veku asi 40 rokov, vysoký zhruba 170 cm a strednej postavy. Oblečenú mal sivú bundu s kapucňou, ktorú mal na hlave spolu so slnečnými okuliarmi. Na sebe mal rifľové nohavice a tenisky tmavej farby. 

Ozbrojenec na FOTO prepadol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PZ SR)

Muž vošiel do stávkovej kancelárie, kde pod hrozbou použitia zbrane, ktorú mal za opaskom, požadoval vydanie finančnej hotovosti. Zamestnanec mu z obavy o svoj život a zdravie vydal zhruba 750 eur. S peniazmi následne páchateľ utiekol na neznáme miesto.

"Lúpežné prepadnutie sa zaobišlo bez zranení. Po neznámom páchateľovi policajti v súčasnosti intenzívne pátrajú. Vyšetrovateľ Policajného zboru v tejto súvislosti začne trestné stíhanie vo veci trestného činu lúpeže," spresnila Mihalíková.

Polícia vyzýva verejnosť na spoluprácu. Akékoľvek informácie k páchateľovi, k jeho súčasnému pohybu či pobytu, môžu ľudia hlásiť na bezplatné číslo polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

 

Viac o téme: Dúbravka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu