Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúci prípad z Modrého Kameňa: Stano (15) preliezol v noci okno, od dôchodkyne (81) chcel sex

Katarínu sa pokúsil znásilniť 15-ročný Stano Zobraziť galériu (3)
Katarínu sa pokúsil znásilniť 15-ročný Stano (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

MODRÝ KAMEŇ - Bizarný prípad riešia banskobystrickí policajti. Stano (15) vošiel cez okno k starenke a ľahol do postele. Dôchodkyňa (81) ostala v poriadnom šoku, žiak základnej školy s ňou chcel sexovať.

Školák vošiel k starenke cez okno na toalete o pol druhej v noci. "Niekto prešiel chodbou. Videla som len postavu. Na to som zakričala - Kto je tu? Čo je tu? Prišiel ma niekto zabiť? A on na to odpovedal, nie, prišiel som vám dobre urobiť," opísala šokujúci zážitok Katarína pre televíziu Joj.

Neznámy muž vošiel na drzovku k dôchodkyni do postele. Doslova ju priľahol a chytili za ruku. Žena sa nevedela brániť. "Nepohla som sa. Veď na mne ležal. Tak som sa nemala ako brániť," povedala Katarína s tým, že následne si ľahol vedľa nej so žiadosťou, aby sa odhalila. "Potom, ako ležal, mi hovorí, ukáž prsia. Tak si odhrnul hore. Chcel ma znásilniť," dodala Katarína.

Šokujúci prípad z Modrého
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

Žena ostala poriadne vystrašená, našťastie, mladík sa zodvihol a odišiel. Dôchodkyňa okamžite vytočila 158. Polícia konala a páchateľa do niekoľkých hodín zadržala. "V súvislosti s týmto prípadom sme začali trestné stíhanie vo veci zločinu porušovania domovej slobody a zločinu obmedzovania osobnej slobody, z ktorých bolo tomuto mladému mužovi vznesené obvinenie," uviedla hovorkyňa banskobystrických policajtov Petra Kováčiková.  

Sexuálna úchylka

Zarážajúce je, prečo dostal mladík chuť práve na 81-ročnú ženu. "V 15 rokoch to môže byť zvedavosť. Ale musíme pozerať na to, že ani jedno percento 15-ročných zvedavých nebude atakovať 81-ročnú ženu," zdôvodnila sexuologička Danica Caisová.

Šokujúci prípad z Modrého
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

Podľa miestnych obyvateľov sa Stano odhaľoval na ulici, či pred veriacimi ženami, ktoré sa vracali z kostola. Návrhy robil starším ženám. "No nechceš, nechceš, dal by som ti. A takéto veci," opísala Katarína. 


Prečítajte si aj:

Dráma v Želiezovciach: Dôchodca János (73) sa chcel vyrovnať s kopačkami od milenky


Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie za zločiny porušovania domovej slobody a obmedzovania osobnej slobody. V prípade dokázanie viny mu hrozí trest odňatia slobody na 3 až 8 rokov, v prípade mladistvej osoby sa trest spravidla znižuje na polovicu. Žiak základnej školy bude stíhaný väzobne.  

Viac o téme: DôchodkyňaZnásilnenieMladík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu