Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nechutný žart na FOTO valcuje internet: Polícia prešla zajaca, následné konanie nemá obdoby

Nechutný žart Zobraziť galériu (2)
Nechutný žart (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA - Nehoráznosť. Internetom sa šíri odpudivá fotografia. Polícia zrazila zajaca. Nebolo by na tom nič zvláštne, až na nechutný vtip, ktorý nasleduje. Mŕtve zviera je odfotené, ako sa podrobuje dychovej skúške na alkohol. Polícia zaujala k bizarným fotografiám jasné stanovisko.

Polícia na svojej facebookovej stránke upozornila na nechutnú fotografiu. Dostala ju od niekoľkých užívateľov s otázkou, či je takéto konanie policajtov normálne. "Naša odpoveď je jednoznačná: Nie je," napísala polícia na sociálnej sieti. 

Upozornenie. Zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy. 

Nechutný žart na FOTO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Aj keď ide o smutný pohľad na mŕtve zviera, vodiči dajú za pravdu, že podobné situácie sa najmä v tme, žiaľ, stávajú. Šokujúce ale je, že na druhej fotografii je vidieť, ako mŕtvemu zvieraťu vložili do papuľky prístroj na zisťovanie hladiny alkoholu v dychu. 

Polícia koná

"Odsudzujeme takéto nemiestne pokusy o vtip, ktoré nemajú nič spoločné so službou v Policajnom zbore. Podobné chovanie je asi to posledné, čo verejnosť od výkonu policajtov očakáva," uviedla polícia s tým, že už od víkendu pátra po autorovi fotografie. "Urobíme všetko pre to, aby sa niečo podobné u nás neopakovalo," zdôraznili muži zákona.

Viac o téme: ZajacVtipPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu