Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Milana pustili po naháňačke s deťmi, keď havaroval v Bratislave: Neuveriteľné, čo urobil!

Policajti zadržali podozrivého Zobraziť galériu (2)
Policajti zadržali podozrivého (Zdroj: Foto: polícia)

ÚĽANY NAD ŽITAVOU - Poriadna dráma sa strhla včera na ceste v levickom okrese. Policajti zastavili unikajúceho muža, ktorého aj s priateľkou podozrievajú z krádeže. Situácia ako z akčného filmu je o to šokujúcejšia, že v aute mali aj trojročné dieťa. Podľa našich informácií ide o rovnakého muža, ktorý pred pár dňami so ženou unikal pred policajnou hliadkou v Bratislave na Zlatých pieskoch s dvomi deťmi v aute.

Vo štvrtok krátko pred obedom bolo vyhlásené pátranie po Škode Octávia. Vzniklo dôvodné podozrenie, že v aute sa nachádzajú osoby podozrivé z trestnej činnosti. "Predmetné vozidlo sa pohybovalo v doobedňajších hodinách v obci Úľany nad Žitavou, kde posádka vozidla mala  poškodenej, ktorá tlačila bicykel, odcudziť zo zadného nosiča plátennú tašku, v ktorej mala peňaženku s finančnou hotovosťou," opísala hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová. Bezbrannej žene posádka auta spôsobila škodu okolo 60 eur. 

Pozrite si video zo zadržania.

Zadržanie Milana podozrivého z krádeže

Zadržanie Milana podozrivého z krádeže2

Vodič havaroval

Po unikajúcom aute začali pohotovo pátrať policajti z Nových Zámkov a Levíc. Muži zákona chceli auto zastaviť pri obci Čata, no vodič na výzvy nereagoval, naopak poriadne šliapol na plyn a začal unikať smerom na Štúrovo. Za obcou Kamenný Most policajti vytvorili služobným autami na ceste prekážku. Vodič havaroval, keď sa snažil ujsť.

VIDEO Milana pustili po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Policajti na mieste Milanovi (30) z obce Selice obmedzili osobnú slobodu. V aute bola aj 32-ročná Radoslava s dcérkou Stelou (3). Našťastie, k zraneniu osôb nedošlo.

Nenapraviteľný Milan

Lustráciou ďalej polícia zistila, že po podozrivom mužovi je vyhlásené pátranie. Ako sme zistili, dôvodom je majetková trestná činnosť. Milan sa nedostavuje na pojednávania súdu. Zarážajúce je, že podozrivé osoby Milan a Radoslava mali v ten istý deň doobeda odcudziť peniaze z predajne potravín v obci Bánov. "30-ročný muž a 32-ročná žena sú v cele policajného zaistenia a vyšetrovateľ vykonáva všetky potrebné procesné úkony," doplnila Bruchterová s tým, že vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre zločin krádeže. Podľa našich infromácií, Milan viedol auto aj pred pár dňami v Bratislave, kde na Zlatých pieskoch havaroval, keď unikal policajtom, ktorí sa ho snažili zastaviť. V aute bola aj 32-ročná žena a dve deti (1,3). Ročné dieťatko sa pri nehode zranilo ťažko. 

Milan unikal s rodinou v aute aj pred pár dňami v Bratislave. Pozrite si video. 

polícia, naháňačka, Bratislava

Viac o téme: Úľany nad ŽitavouPodozrivá osoba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu