Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Policajná naháňačka v Bratislave: Šialená jazda s rodinou skončila haváriou, to nebolo všetko

Nezodpovedný vodič unikal polícii s mladou rodinkou v aute
Nezodpovedný vodič unikal polícii s mladou rodinkou v aute (Zdroj: Foto: FB/Polícia)

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti mali včera neskoro večer plné ruky práce. Spozorovali vodiča, ktorý nemal vpredu na aute značku. Chceli ho zastaviť, no vodič začal unikať. Rozbehla sa policajná naháňačka, ktorá skončila zle. Muž za volantom havaroval, šokujúce je, že spoločne s ním sa viezla žena a dve malé detičky (1,3).

Policajná hliadka spozorovala včera krátko po pol desiatej večer na parkovisku pred hlavným vchodom do obchodného centra na Zlatých pieskoch Renault Megane, ktorému chýbalo predné evidenčné číslo. Auto chceli muži zákona zastaviť, lenže vodič na opakované svetelné a zvukové znamenia na zastavenie nereagoval.

"Vodič vošiel do protismernej časti vozovky v smere na ulicu Rožňavskú a pred hliadkou chcel ujsť. Na opakované znamenia na zastavenie nereagoval, pokračoval jazdou v protismere a ohrozoval neprimeranou a riskantnou jazdou ostatných účastníkov cestnej premávky. V križovatke ulíc Bojnícka – Galvaniho – Rožňavská vodič pravdepodobne nezvládol riadenie vozidla a následne došlo k nárazu vozidla do stĺpa verejného osvetlenia," opísal hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff.

Polícia zverejnila zábery večernej naháňačky.

polícia, naháňačka, Bratislava

Nezodpovedného vodiča policajti na mieste obmedzili na osobnej slobode. "Za účelom zistenia prítomnosti alkoholu v krvi bol nariadený odber krvi vodiča v zdravotníckom zariadení," doplnil policajný hovorca.


Pečítajte si aj:

VIDEO Policajná naháňačka v uliciach Bratislavy: Motorkár na úteku skončil pod kolesami auta


Na prípade je zarážajúce, že v aute bola aj 32-ročná žena a dve malé deti vo veku 1 rok a 3 roky. Hliadka poskytla deťom potrebnú pomoc. Z motora sa dymilo a z auta unikali prevádzkové kvapaliny. Policajti preto zabezpečili miesto pred ich únikom. "Nehodou utrpel 30-ročný vodič, 32-ročná žena a 3 ročná maloletá osoba ľahké zranenia, s ktorými boli prevezení do jednej z bratislavských nemocníc. Druhá maloletá osoba utrpela pri nehode ťažké zranenia, s ktorými bola rovnako bezodkladne po príchode RZP na miesto prevezená do nemocnice," ozrejmil Szeiff. 

Pekný kvietok

Nehodou bola na aute spôsobená škoda vo výške 1.000 eur. Následným preverovaním bolo preukázané, že vodič nie je držiteľom vodičského oprávnenia a bolo po ňom vyhlásené pátranie. Presné príčiny a okolnosti nehody, ako aj vyvodenie trestnoprávnej zodpovednosti voči vodičovi, je predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

 

Viac o téme: VodičNaháňačkaRodinkaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu