Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Drsné VIDEO zo Spišskej Novej Vsi: Šikana školáčok, kopanec do tváre a najhoršie vulgarizmy

Zobraziť galériu (4)

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Brutálna bitka a nadávky, za ktoré by sa nemuseli hanbiť chlapi v štvrtej cenovej krčme. Toto je vizitka mladých dievčat, ktoré šikanovali svoju rovesníčku. Video zverejnili policajti, ktorí mierne rozmazali obraz, ale zvuk zostal zachovaný.

Policajti pred pár dňami na Facebooku zverejnili drsné video šikany maloletých dievčat. Zároveň aj upozornili fanúpšikov, že video nie je vhodné pre citlivé povahy. Na záberoch vidno, ako partia mladých dievčat bije a trhá za vlasy iné dievča. Popritom jej vulgárne nadáva. Incident sa odohral minulý piatok.

Drsné VIDEO zo Spišskej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Úbohé dievča kričí, aby ju nechali tak a nebili ju. "Pusti ma," prosí na videu. Namiesto toho jej násilníčky uštedria tvrdé rany medzi ktorými je aj kopanec do tváre.

Pozrite si drsné VIDEO

Polícia, šikana, video, Spišská Nová Ves

Dievča podľa policajtov utrpelo ťažké zranenia. "Otec poškodeného dievčaťa podal trestné oznámenie na polícii. V danej veci už koná vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Spišskej Novej Vsi, ktorý po analýze priebehu deja a ďalších zistení začal trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví v štádiu pokusu (ťažká ujma na zdraví) v súbehu s prečinom výtržníctva a krádeže," informujú policajti.

Muži zákona tiež vyzvali, aby sa šikanované osoby prihlásili na polícii. "Ak ťa niekto šikanuje, neboj sa o tom hovoriť a obráť sa na políciu! Pomôžeme ti. Prípadne zavolaj aj na Linku detskej istoty, ktorá funguje non stop na čísle 116 111," uzavreli policajti svoj status.

Viac o téme: VideoŠikanaPolíciaSpišská Nová Ves
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu