Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Tragédia vo Zvolene: Partia mladíkov uháňala v aute, Filip (†18) uhorel pred očami kamarátov

Tragédia vo Zvolene Zobraziť galériu (4)
Tragédia vo Zvolene (Zdroj: Foto: polícia)

ZVOLEN - Obrovské nešťastie sa stalo dnes v noci vo Zvolene. Partia kamarátov sa viezla v aute. Rútiaci sa vodič ale nezvládol zákrutu a zišiel z cesty. Auto začalo horieť, v plameňoch zahynul Filip (†18), dnes by oslavoval meniny.

Tragická dopravná nehoda sa stala v stredu krátko po polnoci na Obchodnej ulici pri obchodnom dome Tesco vo Zvolene. Ako opísala hovorkyňa banskobystrických policajtov Mária Faltániová, vodič (18) z Banskej Bystrice na Renaulte Clio išiel v smere jazdy od križovatky s cestou pri obchodnom dome Mercury Market, kde po prejdení pravotočivej zákruty následkom rýchlej jazdy zišiel mimo cestu vľavo, kde sa auto pod úrovňou vozovky prevrátilo a zostalo stáť na pravom boku. 

FOTO Tragédia vo Zvolene:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Filip uhorel pred očami kamarátov

Otrasný pohľad sa naskytol kamarátom zo Sliača. Na pravom prednom sedadle spolujazdca zostal po nehode vážne zranený mladík zo Sliača. Kamaráti mu nedokázali pomôcť. Havarované auto vzbĺklo, žiaľ, Filip (†18) uhorel.

FOTO Tragédia vo Zvolene:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Na mieste zasahovali privolaní záchranári. "17-ročné dievča a 18-ročný mladý muž utrpeli úraz hlavy. Ďalšiemu 18-ročnému mladému mužovi sme, žiaľ, nedokázali pomôcť," informoval hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel. 

Škodu na aute polícia odhadla na 2 500 eur. "Alkohol u vodiča zistený nebol. Na miesto nehody bol privolaný znalec z odboru cestnej dopravy a nehoda je v štádiu vyšetrovania," dopnila Faltániová s tým, že v prípade usmrteného spolujazdca bola nariadená súdna pitva. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenie.

FOTO Tragédia vo Zvolene:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

 

Viac o téme: NehodaTragédiaZvolen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu