Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

FOTO Dráma v Prievidzi: Do kancelárie vtrhli neznámi páchatelia, v horiacom pekle zamkli muža

Dráma v jednej z kancelárií v Prievidzi Zobraziť galériu (3)
Dráma v jednej z kancelárií v Prievidzi (Zdroj: Foto: polícia)

PRIEVIDZA - Poriadna dráma sa strhla dnes skoro ráno v Prievidzi. Do jednej z budov, kde sídlia kancelárie, vnikli neznámi páchatelia. Po ich vyčíňaní vzbĺkli v jednej z kancelárií plamene. Šokujúce je, že v miestnosti sa mal nachádzať muž.

V kancelárii zamknutý muž mal kričať o pomoc. Z horiaceho pekla sa mu podarilo vyslobodiť, zranený spadol na chodbe. Do bezpečia mu pomohla kolegyňa. "Dnes ráno došlo na Košovskej ceste v PD v jednej z firiem k napadnutiu zamestnanca a následnému požiaru kancelárie a obhoreniu schodiska," potvrdila hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová. 

FOTO Dráma v Prievidzi:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Muža mali prepadnúť neznámi útočníci, ktorí chceli s najväčšou pravdepodobnosťou kradnúť. Muž ich podľa všetkého vyrušil. Páchatelia poliali kanceláriu nezmánou látkou, ktorú zapálili. Utiekli cez okno. 

Na miesto boli privolané záchranné zložky. Hasiči požiar uhasili, kriminalisti zaisťovali stopy. "Prievidzskí policajti na mieste vykonávajú potrebné prvotné úkony. Na mieste bol aj zisťovatel príčin požiaru, ktorý potvrdil úmyselné konanie zatiaľ neznámeho páchateľa," dodala policajná hovorkyňa s tým, že viac informácií polícia poskytne hneď, ako to bude možné. 

 

Viac o téme: PožiarHasičiDrámaPrievidza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu