Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalšia rodinná tragédia v Česku: Po masakri zomrela svokra, zať spáchal samovraždu, omámený synček

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/Adam Ihse/TT via AP)

LIBEREC - Neuveriteľné. Z Česka prišla ďalšia smutná správa. Len dva dni po informácii o brutálnom rodinnom masakri, prišla ďalšia rana. Otec vrátil synčeka matke. Po jeho vyčíňaní zomrela 62-ročná žena, mužova bývala svokra. Exmanželke sa podarilo utiecť, muž následne spáchal samovraždu.

Dráma sa strhla dnes ráno v Liberci. Miestny muž mal cez víkend na starosti svojho sedemročného synčeka. Po tom, čo ho vrátil bývalej manželke, rozhodol sa pre otrasný čin. Ako informoval český portál tn.cz, dieťa mal omámiť liekmi. V pondelok ráno si pre chlapčeka prišla jeho mama s babkou a začalo peklo. Svoju exmanželku mal spútať a brutálne zbiť. 

Rodinný masaker

Ako informovala krajská hovorkyňa polície Vlasta Suchánková, v Liberci dnes ráno zomrela násilnou smrťou 62-ročná žena a 41-ročná žena utrpela zranenia. Podozrivým z ich napadnutia je 42-ročný druh mladšie ženy, ktorý spáchal samovraždu. 

Tragická udalosť sa stala v rodinnom dome. Pomoc privolala pred 8-mou hodinou mladšia žena s tým, že jej druh ohrozuje nožom svoje okolie. "Žene sa podarilo z domu uniknúť," uviedla Suchánková. Prípad podľa nej vyšetrujú kriminalisti pre podozrenie z vraždy.

Staršia žena zomrela na následky rezných rán, záchranári ju našli pred domom. "Naši lekári ženu niekoľko desiatok minút resuscitovali, lekár ale nakoniec konštatoval úmrtie," uviedol krajský hovorca záchrannej služby Michael Georgiev. Mladšia zo žien v ohrození života nie je. "Má početné pomliaždeniny po celom tele," povedal hovorca záchrannej služby.

Násilník sa obesil

Muža, ktorý je podozrivý z napadnutia oboch žien, našli policajti obeseného vo vnútri domu. "Aj jeho zdravotníci našej ďalšej posádky neúspešne resuscitovali," dodal Georgiev.


Prečítajte si aj:

Vražda celej rodiny aj dieťaťa otriasla Českom: Nové hrôzostrašné detaily masakry


Podobný prípad vyšetrujú kriminalisti od víkendu v susednom hradeckom kraji. V rodinnom dome v Lázních Bělohrad na Jičínsku násilnou smrťou zomreli dve ženy a dieťa. Polícia na mieste zadržala podozrivého, ktorý bol partnerom mladšej zo žien a bol pod vplyvom drog.

 

Viac o téme: TragédiaVražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu