Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Osemkrát súdne trestaný muž (40) sa nepoučil: Na svojho strýka zaútočil sekerou

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PÚCHOV – Považskobystrickí kriminalisti obvinili osemkrát súdne trestaného 40-ročného muža z Púchovského okresu zo zločinu ublíženia na zdraví spáchaného v štádiu pokusu. Na svojho strýka mal zaútočiť sekerou.

Ako informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, po slovnej potýčke sa obvinený vyhrážal svojmu strýkovi, že všetko podpáli a že ho zabije. „Potom vybehol von, vzal sekeru a ležiaceho strýka napadol. Tupou stranou sekery sa mal zahnať na jeho hlavu. Napadnutý muž ležiaci v posteli sa kryl perinou. Sekera však narazila na jeho predlaktie a tupá časť kovového klinu ho zasiahla do hlavy. Po útoku sa mal napadnutý muž zdvihnúť z postele a utekať k susedom, odkiaľ privolali pomoc. Poškodený utrpel zranenie s trvaním liečenia asi 10 dní,“ uviedla Antalová. 

Púchovskí policajti po príchode na miesto obmedzili obvinenému osobnú slobodu. Vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie. Sudca Okresného súdu v Považskej Bystrici rozhodol, že obvinený bude stíhaný väzobne. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov. 

Viac o téme: SekeraPúchov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu