Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Identita policajtov (†39,34) z tragickej nehody: Detaily desivej zrážky

Nebohí Karol a Michal Zobraziť galériu (4)
Nebohí Karol a Michal (Zdroj: Foto: FB/Polícia)

BRATISLAVA - Neuveriteľne smutný týždeň pre políciu. V pondelok večer zahynul na diaľnici D2 policajt Jozef (†48), vo štvrtok pri ťažkej autonehode policajti Karol (†39) a Michal (†34).

Nešťastie sa stalo včera predpoludním, keď sa hliadka železničnej polície presúvala z Nových Zámkov na svoj útvar v Štúrove. Medzi Pribetou a Bajčom do nich sprava narazilo suzuki, ktoré išlo po vedľajšej ceste. Po silnom náraze služobnú Kiu Cid odhodilo do oprotiidúcej dodávky Peugeot Boxer.  

V služobnom aute zahynuli dvaja muži zákona. npor. PaedDr. Karol Sládiček bol do služobného pomeru znovuprijatý 15. augusta 2011, predtým slúžil od 1.apríla 2005 do 29. februára 2008. 

nebohý Michal
Zobraziť galériu (4)
nebohý Michal  (Zdroj: Foto: FB/Polícia)

práp. Bc. Michal Šulka bol v služobnom pomere od 1.decembra 2005. Polícia zverejnila fotografie svojich nebohých kolegov na sociálnej sieti, kde už pribúdajú kondolencie. Rodiny mladých mužov, priatelia, známi, ale aj široká verejnosť sú z tragédie otrasené. Na obetavých mužov spomínajú len v dobrom.  


Prečítajte si aj:

MIMORIADNA SPRÁVA Tragická nehoda pri Nových Zámkoch: Dvaja mŕtvi policajti, 5 zranených aj dieťa!


nebohý Karol
Zobraziť galériu (4)
nebohý Karol  (Zdroj: Foto: FB/Polícia)

V suzuki sedela vodička, ktorá viezla svoje deti a mamu. Pri nehode sa zranilo ďalších päť ľudí, z toho dve deti. Jedno dieťa transportoval vrtuľník do Detskej fakultnej nemocncie v Bratislave. "Okolnosti nehody, ako aj miera jej zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania. Ne mieste nehody je aj znalec z odboru cestnej dopravy, ktorého znalecký posudok prispeje k objasneniu priebehu," uviedla hovorkyňa nitrianskych policajtov Renáta Čuháková. 

FOTO Identita policajtov (†39,34)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Viac o téme: TragédiaNešťastiePolicajti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu