Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Neopísateľná tragédia na dovolenke v Albánsku: Starkí si užívali s vnúčatkom, prišla krutá rana

Letovisko v Albánsku Zobraziť galériu (2)
Letovisko v Albánsku (Zdroj: foto: tip citatela)

DURESS - Chvíle oddychu sa zmenili na neopísateľný smútok. Starí rodičia sa vybrali k moru so svojím vnúčatkom. Späť na Slovensko sa, žiaľ, vrátili len dvaja. Dedko zomrel na pláži.

Vaše tipy

Starí rodičia išli oddychovať s vnukom do Albánska. Zájazd si zakúpili prostredníctvom cestovnej kancelárie. Po prílete sa ubytovali v letovisku Duress, v hoteli Albanian Star. Ako je na dovolenke zvykom, voľné dni si užívali pri mori. Šantenie bolo na dennom poriadku. V jeden večer sa ale radosť a bezstarostnosť zmenili na drámu. 


Prečítajte si aj:

Odborníci varujú, dovolenky v týchto krajinách sú pre malé deti riskantné


Podľa dovolenkujúcich Slovákov, ktorí oddychovali v rovnakom rezorte, starší pán dostal s najväčšou pravdepodobnosťou pár dní pred koncom pobytu infarkt. Bolo približne šesť hodín večer a muž bol práve v mori. "Povrávalo sa, že pán dostal infakrt vo vode po kolená. Spadol do mora a už nevstal. Nikto nič nevidel, nevšimol si...," opísal nám smutnú udalosť jeden z dovolenkujúcich. "Na pláži patriacej hotelu bol po celý čas plavčík, preto netuším, ako k tomu mohlo dôjsť," smutne skonštatoval. 

Neopísateľná tragédia na dovolenke
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

Podľa nášho čitateľa cestovná kancelária okamžite konala a pozostalej rodine umožnila prílet na Slovensko o niečo skôr, než mali pôvodne dohodnuté. Cestovku sme oslovili, no k prípadu sa nevyjadrila. "Zastupiteľský úrad Slovenskej republiky v Tirane bol v súvislosti s daným prípadom kontaktovaný a poskytol potrebnú súčinnosť," potvrdili nám z Tlačového odboru Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR. 

 

 

 

Viac o téme: TragédiaúmrtieSlovákAlbánsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu