Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalšia nehoda na D1 zo Senca do Bratislavy: Zrážka auta a nákladiaku, zasahujú hasiči

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: Vrtuľníková záchranná zdravotná služba ATE)

BRATISLAVA – Na diaľnici D1, v smere zo Senca do Bratislavy, došlo dnes na 15. kilometri k zrážke osobného auta s nákladným. Na mieste zasahujú hasiči. Život 44-ročnej ženy si vyžiadala tragická dopravná nehoda, ktorá sa stala dnes okolo poludnia na ceste I/61 pri obci Plevník-Drienové v Považskobystrickom okrese. Žena neprežila čelnú zrážku s nákladným automobilom.

Ako informoval trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička, 44-ročná žena prešla s automobilom Honda Jazz z neznámych príčin do protismeru, kde sa čelne zrazila s nákladným automobilom značky Mann. 

"Vodička pri nehode utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. Vodič nákladného auta pri dopravnej nehode neutrpel žiadne zranenia, skúška na alkohol bola negatívna," doplnil Kudlička s tým, že príčiny nehody vyšetruje polícia.

Nehoda aj na D1

Na diaľnici D1, v smere zo Senca do Bratislavy, došlo dnes na 15. kilometri k zrážke osobného auta s nákladným. Na mieste zasahujú hasiči. "Pri nehode narazilo osobné vozidlo do zadnej časti nákladného auta idúceho pred ním. Vo vozidle sa viezlo päť osôb, pričom všetky utrpeli prevažne ľahké zranenia," uviedla hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Zuzana Farkasová. Podľa informácií Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) je blokovaný ľavý jazdný pruh. Na mieste sa tvorí približne trojkilometrová kolóna. Zdržanie odhadujú diaľničiari na približne 20 minút.

Viac o téme: BratislavaNehodaD1Senec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu