Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prípad zmiznutej Mišky (12) naberá na obrátkach: Hrozné, čoho sa dopustil sexuálny predátor

Otakar a nezvestná Miška Zobraziť galériu (4)
Otakar a nezvestná Miška (Zdroj: Policie ČR, repro foto Tv Nova)

ÚSTÍ NAD LABEM - Ešte v januári otriasla celým Českom správa o zmiznutej 12-ročnej Miške. Po dievčatku sa rozbehlo veľké pátranie, no nájsť sa ho nepodarilo. Na prípade stále pracujú kriminalisti a podľa najnovších uniknutých informácií v ňom už majú jasno.

Polícia sprvu pri pátraní po nezvestnom dievčatku pracovala s niekoľkými verziami. Po mesiacoch práce ale dospela k desivým záverom. Najnovšie sa ich výber zúžil na jedinú osobu. Na priateľa Miškinej matky Otakara. Vyšetrovatelia muža opisujú ako sexuálneho predátora, ktorý omamoval ženy hypnogenom a následne ich zneužíval. Podozrivý muž sa podrobil testovaniu na detektore lži, ktorý potvrdil, že látku podal aj zmiznutej Miške.

Podozrivý Otakar

"Najpravdepodobnejšou verziou sa javí tá, že páchateľom únosu je Otakar S. Nezvestná s ním odišla dobrovoľne, buď pod nejakou legendou, alebo pretože spolu boli dohodnutí a počas únosu došlo k nešťastnej udalosti, ktorá viedla k jej smrti (napríklad hádka, predávkovanie liekmi)," píše sa v dokumente, ktorý získal český portál irozhlas.cz.

Prípad zmiznutej Mišky (12)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Policie ČR, repro foto Tv Nova)

Kriminalisti zadržali po Miškinom zmiznutí v jej izbičke Otakarove biologické stopy. Spermie sa nachádzali na plachte a na jej čistej bielizni. Podozrivý sa mal pred policajtmi priznať, že v izbe onanoval, pretože ho dievčatko priťahovalo. Myšlienky na neho mal ukájať sexom s mamou dievčatka. Zároveň tvrdil, že Miške neublížil. 


Prečítajte si aj:

Celé Česko na nohách: Prípad zmiznutia Mišky (12), zúfalí policajti idú po exmilencoch matky


Lieky na spanie

Českí kriminalisti majú ale vo veci jasno. Podľa nich Mišku omámil liekmi na spanie hypnogenom. Zistili, že si ich kupoval cez internet. Miška nebola jediná, ktorej liek podal. Potvrdila to aj jeho reakcia na detektore a rovnako aj výpovede niektorých žien. "Uspával ich liekom hypnogen a potom na nich vykonával sexuálne praktiky, ktoré odmietali - ženy o tom nevedeli, vo výsluchoch uvádzajú, že si spomínajú na okamihy, kedy sa prebudili malátne s nepríjemnými pocitmi v intímnych partiách," stojí v dokumente.

Prípad zmiznutej Mišky (12)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Policie ČR, repro foto Tv Nova)

Sexuálny predátor

Na základe vyšetrení dospeli znalci k záveru, že Otakar viedol tajný život sexuálneho predátora. Bol manipulátorom, ktorý predstieral, že je bohatý, pričom si udržiaval niekoľko vzťahov naraz.

Prípad zmiznutej Mišky (12)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

Vyšetrovatelia dospeli k záveru, že podobne sa správal aj k nezvestnej Miške. Boli spolu totiž v častom telefonickom kontakte alebo spolu komunikovali prostredníctvom sociálnej siete. Začiatkom roka ich komunikácia razom ustala a od vtedy je dievčatko nezvestné. 

 

Viac o téme: ZmiznutieMiška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu