Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Policajná naháňačka pri Bratislave: FOTO Odhalili prevádzača, v aute viezol 11 utečencov

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Policajná naháňačka sa strhla dnes dopoludnia v bratislavských Jarovciach. Muži zákona boli v pätách unikajúcemu vodičovi. Vybehol z auta a dal sa na útek cez priľahlé polia. Slovák ilegálne prevážal v dodávke migrantov.

Dnes predpoludním v Jarovciach hliadka zastavila vozidlo s rakúskym evidenčným číslom. Pri kontrole sa dal vodič na útek, hliadka ho prenasledovala a po krátkom čase zadržala. "Policajti zistili, že vo vozidle je aj ďalších 11 osôb, konkrétne zo Sýrie, Pakistanu a Iraku, z nich dvaja maloletí a jedno dieťa. S vozidlom prekročili pravdepodobne maďarsko-slovenské hranice a smerovali do Rakúska," napísali policajti na sociálnej sieti. 

Policajná naháňačka pri Bratislave:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia)

Prípad už prevzal vyšetrovateľ národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii. Slovák (38) je totiž v danom prípade podozrivý z prevádzačstva, za čo by mu v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na sedem až 10 rokov. Ak dôjde k jeho obvineniu a vyšetrovateľ zistí dôvody väzby, bude navrhovať aj jeho väzbu. Cudzincov prevzalo príslušné oddelenie cudzineckej polície. "Nakoľko prebiehajú procesné úkony, bližšie informácie nie je možné poskytnúť," uzavreli policajti.

Policajná naháňačka pri Bratislave:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: útekZadržanieDodávkaMigranti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu