Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Detaily zbesilej jazdy taxikára Roba: Pijatika a zhrození svedkovia, usmrtil Helenu (†54)

Tragédia v Trnave Zobraziť galériu (3)
Tragédia v Trnave (Zdroj: Foto: Polícia, FB)

TRNAVA - Tragédia, ktorá sa stala uplynulý týždeň, otriasla Trnavou a okolím. Opitý Robert zrazil na priechode pre chodcov Helenu, ktorá išla práve do práce. Mladík skončil v cele, svedkovia opísali, čo sa v tragické ráno stalo.

Nešťastie sa stalo v blízkosti Štadióna Antona Malatinského v Trnave, krátko pred siedmou ráno. Robert na Volskwagene Passat podľa polície nerešpektoval červenú a cez križovatku doslova preletel. Na miesto po nešťastí dorazili záchranári a polícia. Helene už, žiaľ, nebolo pomoci. Utrpela devastačné zranenia. Robertovi v dychu policajti namerali neuveriteľných 2,1 promile. 

Opis krvavej drámy

Podľa našich informácií mohol ísť Robo na aute rýchlosťou až sto kilometrov za hodinu. Celá tragédia sa však nemusela stať. Nemenovaný zdroj nám prezradil, že Robo bol v osudnú noc s partiou popíjať. Následne ho kamaráti odviezli domov a smerovali na pumpu, ktorá je od miesta nehody neďaleko. Robo sa vybral za nimi a s alkohol v krvi sadol za volant.

FOTO Detaily zbesilej jazdy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Keď sa rútil v aute po Hlbokej ulilci, na semafóre pri poliklinike Družba svietila červená. To mu ale nezabránilo, aby v jazde pokračoval. Keďže bol pod vplyvom alkoholu, vo vysokej rýchlosti si nevšimol prechádzať pani Helenu, ktorá išla peši do práce, a napálil to rovno do nej. Miestni nám so zatajeným dychom prezradili, že v tragické ráno videli na ceste doslova hrôzu. Pohľad na krvavé stopy na niekoľkých miestach im vháňal slzy do očí.   

Polícia sa prípadom intenzívne zaoberá a vyšetruje ho. Nezodpovedného vodiča roberta obvinili z usmrtenia a momentálne čaká na svoj ďalší osud vo väzbe. "Na základe rozhodnutia súdu bol muž eskortovaný do výkonu väzby. V prípade naďalej prebieha vyšetrovanie a znalecké dokazovanie," potvrdila hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová. 

Viac o téme: NehodaTragédiaTrnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu