Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Spoveď rodičov Miroslava podozrivého zo štyroch vrážd: Šokujúce životné okolnosti a zásadný zlom

Miroslava (38) podozrievajú zo štyroch vrážd Zobraziť galériu (4)
Miroslava (38) podozrievajú zo štyroch vrážd (Zdroj: foto: tv markíza)

ZLIECHOV - Od víkendu otriasa Slovenskom prípad, ktorý v našej krajine nemá obdoby. Podľa polície je Miroslav (38) podozrivý z vrážd štyroch ľudí. O synovi prehovorili jeho šokovaní adoptívni rodičia.

Miroslav sa narodil v Šali, no adoptovali si ho. Vyrastal v Novej Dubnici. "To je chlapec, ktorého som si adoptovala. Dokedy bol ženatý, na ženu nedal ani len ruku. Odišiel pracovať do zahraničia, do Čiech a potom sa to uťalo," zverila sa adoptívna matka televízii Markíza a adoptívny otec doplnil: "Ja som ho tam nechcel pustiť. Tu mohol robiť majstra zváračom, nie on sa hrabal do Karvinej." 

Spoveď rodičov Miroslava podozrivého
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

V Česku sa prostredníctvom internetu zoznámil so Sandrou. Otec sa pre syna podľa jeho slov vybral, no späť s ním neprišiel, pretože už mal dieťa. Adoptívna mama nebola so synom v kontakte osem rokov, priznala, že kvôli vnúčatku spolu komunikovali približne pred pol rokom. Odvtedy s Miroslavom nie sú v kontakte. O zverstvách, ktoré mal adoptívny syn napáchať, sa rodičia dozvedli z médií.  

Pred dvomi týždňami Miroslava polícia zadržala pre podozrenie z týrania vlastného syna. V cele sa mal priznať k ďalším ohavnostiam. Polícia ho teraz podozrieva v prípadoch vrážd štyroch ľudí.   

Spoveď rodičov Miroslava podozrivého
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: repro foto TV JOJ )

Kriminalisti sú v plnom nasadení. V Zliechove, kde naposledy Miroslav žil, hľadali pozostatky jeho posledných dvoch obetí. Zaistený materiál už poslali na expertízu. V dome nežil dlho, no majiteľovi stihol rozpredať zbierku 50 vzduchoviek. Za krádež ho súd potrestal.  


Prečítajte si aj:

Detaily popráv sériového vraha Miroslava: Sex, rozštvrtenie a spálenie


Štyri obete

Miroslavovou prvou obeťou mala byť spomínaná Sandra (†22) z Karvinej. Dôvodom malo byť, že chcela od neho odísť. Rok na to mal zabiť Romana (†38) z Trenčína. Hrdelné skutky mal vykonať v byte v Novej Dubnici. V roku 2012 začala polícia pátrať po jeho priateľke Monike z Handlovej. Zmizla aj so svojou dcérkou Ninkou (†1,5). 

Spoveď rodičov Miroslava podozrivého
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

K vražde dievčatka sa ale nepriznal. Všetky obete mal zaškrtiť, rozštvrtiť a potom spáliť. Národná kriminálna agentúra plánuje zvolať tlačovku, kde by mohla predstaviť aj výsledky analýzy DNA.

Viac o téme: VrahPopravaZliechov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu