Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Smrteľná zrážka vozidiel s autobusom pri Donovaloch: Jeden z vodičov (†57) zomrel

Dve osobná vozidlá sa zrazili s autobusom. Zobraziť galériu (7)
Dve osobná vozidlá sa zrazili s autobusom. (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

RUŽOMBEROK - Hasiči dnes zasahovali pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na štátnej ceste I/59 v smere z Ružomberka do Banskej Bystrice. Zrazili sa tam dve osobné vozidlá s autobusom, informovala Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

 

„Podľa predbežných informácií vodič vozidla VW Touran, ktorý jazdil v smere od Ružomberka na Banskú Bystricu, z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s oproti jazdiacim autobusom. Po náraze bolo vozidlo VW Touran odhodené späť do pôvodného jazdného pruhu, kde doň narazil vodič ďalšieho vozidla, jazdiaci smerom na Banskú Bystricu,“ opísala žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová. 

Pri dopravnej nehode na mieste vyhasol život 57-ročného vodiča Volkswagena, s ťažkými zraneniami bol do nemocnice prevezený jeho 23-ročný spolujazdec a na mieste bol ošetrený vodič autobusu, občan Poľska. „Vyšetrovanie dopravnej nehody na mieste prevzal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Ružomberku. Okolnosti nehody budú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ dodala. 

FOTO Nehoda v Nitre, vodič Mercedesu zrazil dvoch cyklistov: Polícia hľadá svedkov

Smrteľná zrážka vozidiel s
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Pri kolízii troch vozidiel
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: polícia)

O život išlo aj pri Sabinove

Vážne poranenie hrudníka a hornej končatiny utrpel dnes napoludnie 44-ročný motocyklista po zrážke s osobným autom pri obci Červenica pri Sabinove v Sabinovskom okrese. V rámci pomoci zranenému zasahovali aj leteckí záchranári z Košíc.

"Pilot vrtuľníka pristál na ceste, ktorú vopred zabezpečili hasiči. Po ošetrení a preložení na palubu vrtuľníka bol pacient v stabilizovanom stave letecky transportovaný na traumatologické oddelenie Fakultnej nemocnice s poliklinikou J. A. Reimana v Prešove," informovala hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby (VZZS) Air-Transport Europe Zuzana Hopjaková.

Viac o téme: NehodaAutobusRužomberok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu