Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Surový prepad krupierky v kasíne v Prievidzi: Bezohľadný Miro (33) ju zamkol na záchode

Miro napadol krupierku v herni Zobraziť galériu (3)
Miro napadol krupierku v herni (Zdroj: Foto: polícia)

PRIEVIDZA - Krupierka z Prievidze zažila začiatkom mesiaca najhoršie chvíle života. V herni ju surovo napadol Miroslav (33), ktorý ju po útoku zamkol na toaletách. Agresor zobral peniaze a v rýchlosti odišiel. Policajti neváhali a po páchateľovi rozbehli intenzívne pátranie.

Incident sa stal ešte 6. júna krátko po 5-tej hodine. Miroslav vošiel do herne na Ulici Š. Moyzesa ako zákazník. Keď ostal s 29-ročnou krupierkou v herni sám, pristúpil k nej so slovami: "Sorry dievča, dneska to vyšlo na teba." Následne ju udrel do tváre pod spodnú čeľusť. "Po údere mladá žena spadla na zem a udrela si hlavu. Zo strachu mu na jeho žiadosť otvorila bar, v ktorom bola príručná pokladnička. Páchateľ následne vybral peniaze z dvoch peňaženiek a aj z príručnej pokladničky," opísala incident hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová. Vystrašenú zamestnankyňu odtiahol na WC, kde ju zamkol. Krupierka ešte pred tým stihla duchaprítomne nenápadne stlačiť alarm. 

FOTO Surový prepad krupierky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Do herne dorazili policajti, ktorí našli krupierku zamknutú na toalete. Miro okrem peňazí z herne vzal aj dva telefóny, jeden patril herni a druhý napadnutej žene. "Lúpežou spôsobil firme so sídlom v Topoľčanoch , ktorej herňa patrí, celkovú škodu 1.025 eur a krupierke (29) vznikla škoda 200 eur. Našťastie, neutrpela zranenie, ktoré by si vyžiadalo lekárske ošetrenie," doplnila Antalová.

FOTO Surový prepad krupierky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Vďaka všímavým ľuďom

Prievidzskí kriminalisti na prípade intenzívne pracovali a lúpež objasnili. Pátrali po Miroslavovi, ktorý sa stratil a nebolo po ňom žiadnej stopy. Mužom zákona ale nebol neznámy. Polícia žiadala verejnosť o pomoc pri jeho vypátraní. A tak sa aj stalo. "Túto nedeľu sme dostali informáciu od jedného z vás, že sa hľadaný Miroslav nachádza vo vlaku smerujúcom od Žiliny do Považskej Bystrice. Kolegovia to išli preveriť. Miroslav vystúpil druhou stranou vlaku, nie priamo na perón. Policajti začali prehľadávať okolie stanice, keď spozorovali podozrivú osobu," opísala polícia s tým, že osoba najprv nedokázala hliadke hodnoverne preukázať svoju totožnosť. Na obvodnom oddelení potom policajti vylustrovali, že ide práve o hľadaného Miroslava z Handlovej.

Vyšetrovateľ ho už obvinili zo zločinu lúpeže. Ak mu vinu dokážu, hrozí mu trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov. 

Viac o téme: HerňaČašníčkaKasínoútok Prievidza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu