Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rodinná dráma v Košiciach: Telefonát záchranárom a spojenie prerušené, manžel mŕtvy (†63)

Tragédia v byte na piatom poschodí Zobraziť galériu (3)
Tragédia v byte na piatom poschodí (Zdroj: Foto: Reprofoto Tv Markíza)

KOŠICE - Rodinná tragédia otriasla sídliskom v Košiciach. V jednom z bytov našli záchranári bezvládne telo 63-ročného Kolomana, jeho manželka Jana (63) bola vo vážnom stave. Obaja boli lekári, s najväčšou pravdepodobnosťou si sami siahli na život.

Včera skoro ráno zazvonil záchranárom telefonón so šokujúcim obsahom. "Volala manželka, že jej manžel si mal ublížiť. Následne sa spojenie prerušilo a operátorom sa nepodarilo spojenie opätovne nadviazať," opísal hovorca košických záchranárov Igor Krúpa pre tvnoviny.sk.

Manželka ale neuviedla mesto, preto záchranári požiadali o súčinnosť políciu, ktorá vystopovala telefonát. Do bytu na piatom poschodí na sídlisku Dargovských hrdinov tak dorazili všetky záchranné zložky, hasiči dvere nasilu otvorili. "Polícia za asistencie hasičov násilne vnikla do bytu, kde boli následne nájdené dve osoby v poruche vedomia," upresnil Krúpa. V byte našli manželov. Mužovi už, žiaľ, nedokázali pomôcť.  

Rodinná dráma v Košiciach:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Reprofoto Tv Markíza)

Jana mala rezné poranenia predlaktia a bola pod vplyvom liekov. Záchranári ju previezli do nemocnice. Koloman mal hlbokú reznú ranu na predlaktí. 


Prečítajte si aj: 

Tragédia v Partizánskom: Igora (†50) zabil v šachte výťah!


Obaja manželia boli lekári. Muž bol zubár, po úraze chrbtice ale ostal pripútaný na lôžku. Žena bola psychiatrička, v súčasnosti sa starala o manžela. "Daný prípad polícia vyšetruje ako podozrenie z násilného trestného činu a v súčasnosti vykonáva prvotné vyšetrovacie úkony. Bližšie informácie o prípade poskytneme, až keď to situácia vo vyšetrovaní dovolí," informovala hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová. 

Rodinná dráma v Košiciach:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Reprofoto Tv Markíza)

Do úvahy môže pripadnúť skutočnosť, že obaja manželia chceli zo sveta odísť dobrovoľne. Mužovi mohla na jeho požiadanie pomôcť manželka a potom sa pokúsila o samovraždu. 

 

 

 

Viac o téme: RodinaTragédiaManželiaDrámaKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu