Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Dráma v bratislavskom obchode: Zlodejov zúfalý pokus o útek, za šampóny na tri roky

Marek chcel ujsť Zobraziť galériu (3)
Marek chcel ujsť (Zdroj: Foto: YT/Marian Cernak)

BRATISLAVA - V jednom z bratislavských potravín bolo včera poriadne horúco. Úradoval tam zlodej, ktorého spacifikovali všímaví nakupujúci. Pozrite si incident, ako sa ho podarilo zachytiť Mariánovi.

Vaše tipy

Zákazníci v obchodnom dome Lidl na Gagarinovej ulici v Bratislave ostali včera poriadne zaskočení. Dopoludnia tam úradoval zlodej, ktorému už policajti klepli po prstoch. "Po príchode na miesto bol v súlade so zákonom na osobnej slobode obmedzený 35-ročný muž. Podľa doterajších informácií muž z predajnej plochy odcudzil celkovo 6 kusov šampónov v celkovej hodnote 22,14 eur. S tovarom chcel následne prejsť cez pokladničnú zónu bez zaplatenia, v čom mu chceli zabrániť zamestnanci obchodu," opísal hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff.

VIDEO Dráma v bratislavskom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: YT/Marian Cernak)

Dráma ale pokračovala. Marek zamestnancov napadol a z obchodu chcel ujsť. Policajti ho spacifikovali a eskortovali na príslušný útvar. "Následným preverením bolo preukázané, že muž sa skutku dopustil aj napriek skutočnosti, že v období posledných 12 mesiacov sa obdobného skutku už dopustil," doplnil Szeiff.

Pozrite si video, ako situáciu zachytil Marián.

  

Mareka z okresu Hlohovec už obvinili z prečinu krádeže v súbehu s prečinom výtržníctva a posadili ho do policajnej cely. Vec sa realizuje v tzv. super rýchlom konaní. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na tri roky.  

VIDEO Dráma v bratislavskom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: YT/Marian Cernak)

Video zo zatýkania.

Viac o téme: ZlodejLidlKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu