Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

MIMORIADNA SPRÁVA Mário (13) na FOTO sa kúpal s kamarátmi v Dunaji: Nevynoril sa, veľké pátranie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: HaZZ TT)

KOMÁRNO - Partia kamarátov sa vybrala v nedeľu popoludní okúpať sa k Dunaju. Jeden z nich klesol pod hladinu, viac sa, žiaľ, nevynoril. Polícia doteraz prečesáva okolie. Mária (13) sa stále nepodarilo nájsť.

Kamaráti povedali rodičom, že idú hrať futbal. Namiesto toho sa išli schladiť do Dunaja. Aj keď voda nebola hlboká, na niektorých miestach dna sú zradné diery. Ako informovali noviny.sk, kamaráti sa spúšťali po prúde rieky, keď znenazdajky Mário zmizol pod hladinou. "Môj švagor tu chytal ryby, keď začali kričať, odhodil udicu a išiel do vody za nimi, jeden dostal kŕč do ruky a už nevládal vyplávať," opísal hororovú situáciu otec jedného z chlapcov pre portál.

Nezvestný Mário
Zobraziť galériu (2)
Nezvestný Mário  (Zdroj: Foto: polícia)

Po Máriovi sa okamžite rozbehlo veľké pátranie. V nasadení boli všetky záchranárske zložky. "Policajti z Komárna už druhý deň pátrajú po nezvestnom 13-ročnom Máriovi Sárkozim z Komárna. Maloletý bol naposledy videný včera 11. júna v čase o 14.30 hodine, ako sa kúpe na ľavom brehu sútoku riek Váh a Dunaj," potvrdila hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová s tým, že pátranie pokračuje aj dnes od ranných hodín. Policajti prehľadávajú trávnaté porasty a breh Dunaja.


Prečítajte si aj:

Po Titanicu došlo k nešťastiu aj na Dunaji: Zrážka veľkého parníka a len jeden záchranný čln


Do pátrania sa zapojili aj pátrači z Poriečneho oddelenia Prezídia Policajného zboru a pracovníci komplexnej záchrannej služby z Gabčíkova. "O pomoc sme požiadali aj Maďarskú políciu, ktorá prehľadáva úsek Komárom Ostrihom. Doposiaľ sa nezvestné dieťa nepodarilo nájsť," uzavrela Bruchterová.

 

Viac o téme: DunajKomárno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu