Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Rodinná dráma: Nešťastná mama (†40) zastrelila detičky (†4,10), psa a spáchala samovraždu

Matka zavraždila svoje dve deti, psa a spáchala samovraždu
Matka zavraždila svoje dve deti, psa a spáchala samovraždu (Zdroj: Foto: YT/)

STRASBURG - Brutálny prípad vraždy otriasa americkým štátom Pensylvánia. Podľa polície mama zavraždila svoje deti, psa a následne spáchala samovraždu. Na povrch teraz vyplávali šokujúce okolnosti otrasného činu.

Obrovská tragédia chytila za srdcia aj skúsených kriminalistov. Podľa nich mama dvoch detí Carola Arnauová († 40) uplynulý týždeň v utorok zavraždila v spánku svoju dcérku († 10) a synčeka († 4). Usmrtila ich niekoľkými výstrelmi. Po nepochopiteľnom čine zastrelila psa, podpálila dom a spáchala samovraždu.  

Carola bola práve v rozvodvom konaní s manželom. Súd zveril deti do starostlivosti otca. Rozsudok nechcela za žiadnych okolností prijať. Namiesto toho, aby sa podvolila, zobrala deťom aj sebe život. 

 Z otrasného činu tuhne krv v žilách

Ako povedal koroner Stephen Diamantoni z Lancaster County pre miestny portál pennlive.com, Carola strelila dcérke Bellailanii niekoľkokrát do hlávky, malého synčeka Noaha zasiahla niekoľkokrát do telíčka. Následne zastrelila psa. Miesta v dome podpálil a spáchala samovraždu. Všetky telá našli v spálni. 

Manžel a otec detí bol v tom čase mimo domu. Po tom, ako sa dozvedel, čo sa stalo, zrútil sa. Okolie je z príšernej tragédie otrasené. Manželia boli spolu 10 rokov, podľa susedov sa nezvykli hádať. O rozvod požiadala práve Carola v roku 2016. Príčina ich rozvodu nie je známa.   

 

Viac o téme: MatkaVraždaLancaster County
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu