Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Obscénneho vandala na pražskej križovatke: Pozrite sa, čo stváral pred luxusným porsche

Polícia pátra po oplzlom vandalovi Zobraziť galériu (4)
Polícia pátra po oplzlom vandalovi (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

PRAHA - Nepochopiteľná situácia sa odohrala priamo pred očami vodiča luxusného Porsche. Zastal na červenú, cez priechod pre chodcov prechádzal muž. Odrazu sa otočil smerom k vodičovi a začal nezmyselne vyčíňať. Pozrite si video, na ktorom vidno, ako vandal nešetrí oplzlosťami.

Incident sa stal ešte začiatkom mája na jednej z pražských križovatiek. Približne o pol ôsmej večer tam zastal na červenú vodič na Porsche Macan. Na zelenú sa pustil cez priechod pre chodcov mladík, ktorý viedol horský bicykel. "Chodec sa ale pred luxusným autom z ničoho nič zastavil a začal na vodiča ukazovať obscénne gestá. Potom ale nasledovalo niečo oveľa viac nepochopiteľné," opísal hovorca pražských policajtov Tomáš Hulan s tým, že muž z ničoho nič schmatol svoj horský bicykel a udrel ním do kapoty športového SUV. Auto poškodil, čím spôsobil škodu vo výške 50 tisíc českých korún (takmer 1900 eur).

VIDEO Obscénneho vandala na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

Vodič napadnutého porsche sa domnieval, že už je všetkému koniec. Mýlil sa. Vandal po tomto útoku odišiel na druhú stranu cesty. Tam si iba odložil bicykel a vrátil sa opäť k autu. "A opäť nasledovali z jeho strany ďalšie nelichotivé gestá, ktoré vandal sprevádzal búšením päsťami do kapoty motora. Nakoniec sa "útočník" otočil na päte a odišiel nevedno kam," doplnil Hulan. Vodič auta si celú situáciu nasnímal. Polícia teraz po vandalovi pátra. 

Pozrite si vyčíňanie muža na pražskej križovatke.

Upozornenie. Zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov.

Vandal v Prahe
VIDEO Obscénneho vandala na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

Viac o téme: PorscheVandalPraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu