Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Ďalšia brutálna vražda: Policajti vytiahli zo šachty pri Leviciach telo, milostný trojuholník

Miesto, kde sa našlo telo, Jozef bol nezvestný od začiatku mája Zobraziť galériu (6)
Miesto, kde sa našlo telo, Jozef bol nezvestný od začiatku mája (Zdroj: Foto: polícia)

ŽELIEZOVCE - Policajti vyšetrujú ďalší prípad brutálnej vraždy. Včera večer našli na dne šachty so stavebným odpadom mužské telo s bodnou ranou. S najväčšou pravdepodobnosťou patrí nezvestnému Petrovi, po ktorom bolo vyhlásené pátranie. Za všetkým je milostný trojuholník.

Peter sa rodine neprihlásil od začiatku mája. Dňa 25. mája nahlásil jeho brat nezvestnosť. Želiezovskí policajti vyhlásili pátranie a začali s intenzívnou prácou. Ako informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Renáta Čuháková, policajti včera večer pravdepodobne našli telo nezvestného 46-ročného Petra. Telo s bodnou ranou objavili spolu s hasičmi na dne šachty, zasypané bolo stavebným odpadom. "Presná identifikácia vzhľadom na stav tela nebola možná. Teraz prebieha pitva nebohého," vysvetlila policajná hovorkyňa.

FOTO Ďalšia brutálna vražda:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Foto: polícia)

FOTO Ďalšia brutálna vražda:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Policajti zo Želiezoviec už počas pátrania po nezvestnom mužovi získali informácie, ktoré signalizovali, že hľadaný muž už nie je medzi živými. "Telo sa malo nachádzať v šachte zasypané stavebným odpadom. Policajti preto spolu s hasičmi v utorok 30. mája niekoľko hodín vyberali odpad zo šachty. Na jej dne našli pravdepodobne Petrovo telo s bodnou ranou," skonštatovala Čuháková. Podľa jej ďalších slov profesionálne vedený výsluch svedkov incidentu, pri ktorom mal byť Peter bodnutý, priniesol informácie o podozrivej osobe.


Prečítajte si aj:

Najbrutálnejšia vražda v tomto roku! FOTO Desivý pohľad pre policajtov, Eva dobodaná 59 ranami


Okolnosti desivého činu

Za brutálnou vraždou stojí s najväčšou pravdepodobnosťou milostný trojuholník. Peter žil s Evou, aj keď neboli manželia, spoločne vychovávali šesť detí. Síce patrili do sociálne nižšej vrstvy, o deti sa starali, Peter chodil príležitostne aj do práce. Eva sa ale zaplietla s Marekom (28). 

FOTO Ďalšia brutálna vražda:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Polícia Mareka vypočula a ten milostný trojuholník potvrdil. Celý incident popísal ako spor o ženu. Eva bola aj svedkom hádky medzi mužmi, no o otrasnom čine musela mlčať práve z obavy o svoj život. Ako sme zistili, Marek sa jej mal vyhrážať likvidáciou, keď niečo povie. "V hneve bodol Petra, telo sa pokúšal spáliť. Nakoniec ho však hodil do šachty a zasypal," povedala Čuháková.

FOTO Ďalšia brutálna vražda:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Vyšetrovateľ nitrianskej kriminálnej polície vedie v tejto veci trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. Momentálne vyšetrovateľ a kriminalisti vykonávajú ďalšie procesné úkony a zabezpečujú dôkazy, ktoré by mali smerovať k vzneseniu obvinenia.

 

Viac o téme: VraždaŽeliezovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu