Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zásah v rómskej osade: Opitý mladík (21) vyčíňal, nožom zaútočil na policajta

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

HUNCOVCE - Policajti v pondelok večer zasahovali v rómskej osade v obci Huncovce v Kežmarskom okrese. O pomoc žiadali rodičia 21-ročného muža, ktorý sa vrátil domov opitý, bol agresívny a ničil veci v dome. Na jedného z policajtov zaútočil nožom.

Ako informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik, po príchode hliadky mladík práve vyhadzoval vchodové dvere z domu a vykopol zárubňu. Keď zbadal policajtov, vbehol do domu, vyšiel s nožom v ruke a vykrikoval, aby odišli, inak ich zabije. Jeden z členov hliadky mu začal dohovárať, mladík bol však čoraz agresívnejší a matku, ktorá ho tiež upokojovala, udrel po tvári.

Situácia sa vyhrocovala a tak sa policajt naklonil do auta a požiadal po posily. V tej chvíli k nemu pribehol útočník s nožom v ruke. To našťastie zaregistrovala druhá policajtka, ohrozený policajt zahodil vysielačku a mladíka spacifikoval. Incident sa našťastie zaobišiel bez zranení. Útočník čelí obvineniu z útoku na verejného činiteľa, skončil v cele a vyšetrovateľ spracoval aj návrh na jeho vzatie do väzby.

Viac o téme: OsadaOpilecPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu