Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Juraj uháňal s manželkou do pôrodnice: Keď ho stopli policajti, stalo sa niečo neuveriteľné

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Foto: polícia)

TRENČÍN - Trenčianski diaľniční policajti včera skoro ráno namerali vodiča, ktorý o 36 km/hod prekročil maximálnu povolenú rýchlosť na diaľnici. Vodič mal poriadne naponáhlo, no dôvod, pre ktorý poriadne šliapol na plyn, sa nedeje každý deň. Policajti do bodky naplnili heslo Pomáhať a chrániť.

Policajti v smere jazdy od Bratislavy na Žilinu o pol šiestej ráno namerali Škodu Octavia combi, ktoré jazdilo po diaľnici rýchlosťou 166 km/hodinu.  Vodiča zastavili na diaľničnom odpočívadle v Kostolnej - Záriečí. "Vozidlo riadil 37-ročný Juraj z Nitry a vedľa neho sedela jeho partnerka, ktorá mala pôrodné kontrakcie a bolo na nej vidieť, že už má veľké pôrodné bolesti. Vodič policajtom  uviedol, že sa ponáhľa do trenčianskej pôrodnice, lebo žene už odtiekla plodová voda," opísala hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová. 

Juraj uháňal s manželkou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Policajti okamžite vyrozumeli operačné stredisko, že kvôli bezpečnosti a plynulosti jazdy budúcu rodinku doprevadia do pôrodnice. Otecko tak bezpečne doviezol mamičku a následne bol ochotný niesť dôsledky svojho konania. Dopustil sa priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. Diaľniční policajti ale ukázali, že majú srdce na správnom mieste a vzhľadom k okolnostiam vec vybavili napomenutím.

Juraj uháňal s manželkou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Narodil sa Zachariáško

"Necelé tri hodiny potom, ako bola mamička dovezená do trenčianskej pôrodnice, sa jej narodil zdravý krásny chlapček Zachariáš, ktorý mal miery 50 cm a vážil 3300 gramov. Štastným rodičom gratulujeme," uzavrela policajná hovorkyňa. 

Viac o téme: PôrodDieťatkoPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu