Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tragédia pri návrate z pohrebu hasičov v Prešove: Havária auta ministerstva, smrť ženy (†24)

 Tragédia pri Važci Zobraziť galériu (5)
Tragédia pri Važci (Zdroj: foto: tv markíza)

POPRAD - Tragická nehoda sa stala včera podvečer pred obcou Važec v okrese Liptovský Mikuláš. Auto ministerstva vnútra, ktoré sa vracalo z pohrebu hasičov v Prešove, zišlo z cesty a havarovalo. Vo vraku zomrela 24-ročná žena.

Infromáciu o nehode potvrdila hovorkyňa ministerstva vnútra Andrea Dobiášová. "Môžem povedať len toľko, že v tejto veci momentálne prebieha vyšetrovanie," uviedla s tým, že vozidlo s úradníkmi sa vracalo z pohrebu hasičov Radoslava Lacka a Petra Toďora, ktorí minulý týždeň tragicky zahynuli pri páde vrtuľníka v Prešove.

Tragédia pri návrate z
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Služobný Volkswagen Touareg havaroval neďaleko Štrby. Ako informovala televízia Markíza, v aute boli traja ľudia. Vedúci služobnéo úradu ministerstva Ondrej Varačka, policajt - vodič a jedna žena.

Na mieste po nehode zasahovali všetky záchranné zložky. Privolaní záchranári poskytli zraneným prvú pomoc a previezli do popradskej nemocnice. Tam, žiaľ, mladá žena zraneniam podľahla.

Tragédia pri návrate z
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Auto zatiaľ z nezistených príčin zišlo z diaľnice a prerazilo plot. Skončilo približne po 100 metroch v priekope pod diaľnicou. Posádka auta sa vracala zo služobnej cesty v Krompachoch. Rezort vnútra tam plánuje otvoriť dielňu na výrobu nábytku. 

„Vodič osobného vozidla je policajt, takže vyšetrovaním dopravnej nehody sa zaoberá Inšpekcia Ministerstva vnútra SR. Začalo sa trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Príčiny nehody sú predmetom vyšetrovania,“ priblížila hovorkyňa Ministerstva vnútra SR Andrea Dobiášová.

Tragédia pri návrate z
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

 

Viac o téme: NehodaMinisterstvo vnútra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu