Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Polícia našla mŕtvolu muža pri brehu Malého Dunaja: Žiadajú o pomoc pri identifikácii

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Polícii sa doposiaľ nepodarilo zistiť totožnosť muža, ktorého telo našli 17. februára pri brehu Malého Dunaja v Moste pri Bratislave v kovovom sude. Národná kriminálna agentúra (NAKA) preto žiada verejnosť o pomoc pri zisťovaní totožnosti mŕtveho.

Ako informoval hovorca policajného prezídia Michal Slivka, muž mal približne 20 až 30 rokov, vysoký bol 161 cm, mal pravdepodobne čierne krátke vlasy, čierne obočie a strnisko. Mal zdravé zuby s jednou amalgámovou plombou vľavo hore. Na ľavej ruke nosil kovové strieborné ručičkové hodinky značky EFC Longiness s čiernym ciferníkom.

Oblečené mal športové krikľavé zeleno-žlté tričko, s nápisom NIKE AIR, športové nohavice čiernej farby. Na pravom stehne mali neónovo-zelený nápis „T90“, na ľavom logo NIKE. Nohavice mali na oboch bokoch neónovo-zelené lampasy. Pod nohavicami mal oblečené svetlé boxerky s čiernymi postavičkami muža a žien v rôznych erotických polohách.

Na nohách mal biele tenisky značky NIKE s čierno-bielou podrážkou veľkosti 41. Na podrážke sa vzadu vo vonkajšej časti nachádzalo miesto pre neónovo-zelenú gumenú časť podrážky v tvare oblúkovito zahnutého písmena L, od stredu vnútorného okraja podrážky bol v červenom plastovom ovále znak firmy NIKE.

Akékoľvek informácie o totožnosti neznámeho zavraždeného muža je možné ohlásiť na najbližší útvar polície alebo na číslo 158. V piatok 17. februára pri brehu Malého Dunaja neďaleko obce Most pri Bratislave našli rybári kovový sud, v ktorom bolo telo muža v pokročilom štádiu rozkladu. 

Viac o téme: TeloIdentifikáciaMalý Dunaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu