Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Diaľnica D1 je už pri Senci čiastočne prejazdná: Komplikácie spôsobil prevrátený kamión

Prevrátený kamión na diaľnici D1 Zobraziť galériu (7)
Prevrátený kamión na diaľnici D1 (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA - Polícia upozorňuje vodičov, že na diaľnici D1 v smere z Bratislavy do Trnavy na 31. kilometri sa prevrátil kamión. Momentálne je úsek pre odstraňovanie kamióna neprejazdný. Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Aktualizované 15:43

Bratislavská polícia oznamuje vodičom, že diaľnica D1 v smere z Bratislavy do Trnavy je v súčasnosti prejazdná v pravom a strednom jazdnom pruhu. Informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. "Naďalej z dôvodu odstraňovania následkov dopravnej nehody zostáva neprejazdný ľavý jazdný pruh. Vodičov žiadame o trpezlivosť," uviedla Kurucová.

Diaľnica D1 je už
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: odoprave.info )

Diaľnica D1 je už
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: PZ SR)

Kamión blokuje ľavý a stredný jazdný pruh. Z dôvodu odstraňovania následkov nehody, prekládky tovaru z kamióna a následného odstránenia samotného kamióna dopravná polícia podľa potreby odkláňa dopravu na križovatke Senec D1 - II/503. Predpokladaný čas odstraňovania následkov nehody je približne štyri hodiny.

Polícia odporúča vodičom smerujúcim z Bratislavy na Trnavu, aby využili obchádzkové komunikácie. A to cestu I/62 Senec smer Sládkovičovo na R1 a D1, prípadne cestu II/503 a II/504 smer Pezinok, Modra a Trnava. Vodičom, ktorí smerujú zo Záhoria smerom na Trnavu, je najvýhodnejšie použiť komunikáciu II/503 Pernek - horský priechod Baba (obmedzenie pre nákladnú dopravu nad 7,5 tony) - Vinosady – Modra – Trnava.

Diaľnica D1 je už
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: PZ SR)

Viac informácií nájdete TU.

Viac o téme: D1Prevrátený kamión
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu