Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žena (31) z Prievidze napadla v opitosti svojho priateľa (35): Do chrbta mu vrazila nôž!

Zobraziť galériu (2)

PRIEVIDZA - Obvineniu zo zločinu ublíženia na zdraví čelí 31-ročná žena z okresu Prievidza. Tá mala ešte 4. marca na poludnie v jednom z bytov v Handlovej po predchádzajúcom slovnom konflikte napadnúť svojho 35-ročného priateľa, informovala dnes TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

"Žena s mužom spolu v byte popíjali aj s ďalšou spoločnou známou. V čase, keď muž prechádzal z jednej miestnosti do druhej, obvinená ho bez varovania pichla celou silou do chrbta. Nožom s asi 15-centimetrovou dlhou čepeľou mu spôsobila zranenie, ktoré si vyžiadalo lekárske ošetrenie a následnú hospitalizáciu," opísala Antalová. Toto zranenie podľa nej obmedzilo poškodeného na bežnom spôsobe života. "V čase útoku boli obvinená i jej priateľ pod vplyvom alkoholu (2,90 a 2,29 promile)," doplnila trenčianska krajská policajná hovorkyňa.  

Žena (31) z Prievidze
Zobraziť galériu (2)

Policajný vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na väzobné stíhanie obvinenej, o ktorom bude rozhodovať sudca Okresného súdu v Prievidzi. "Za uvedený skutok jej hrozí v zmysle zákona trest odňatia slobody na štyri až desať rokov," dodala Antalová. 

Viac o téme: Prievidza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu