Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

PRÁVE TERAZ Hasiči zasahujú pri nehode piatich áut na diaľnici v Bratislave

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Policajti Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave vyšetrujú okolnosti, za akých došlo v priebehu dnešného večera k zrážke celkovo 5 motorových vozidiel.

Ako pre Topky uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel, na mieste zrážky bol len jedeň ľahko zranený. K zrážke došlo krátko pred 18.00 h v úseku 6,5 km diaľnice D1, pričom v tejto súvislosti evidujeme celkovo tri škodové udalosti a jednu dopravnú nehodu.

Účastníkmi dopravnej nehody boli motorové vozidlá zn. Škoda Yeti (EVČ-BL) a Mercedes (EVČ-BL). Pri nehode utrpela jedna z účastníčok nehody – 33-ročná žena zranenia, s ktorými bola prevezená k ošetreniu do jednej z bratislavských nemocníc. Ďalšie okolnosti tejto dopravnej nehody, ako aj príčiny za ktorých k nej došlo v súčasnej dobe vyšetruje polícia. Bližšie informácie vzhľadom na v súčasnej dobe prebiehajúce úkony nie je možné poskytnúť.
 

Hasiči zasahovali aj pri požiari osobného vozidla na D1

Seneckí hasiči momentálne zasahujú pri požiari osobného auta na diaľnici D1 v smere zo Senca do Bratislavy. Informovalo o tom Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave. Na miestezasahujú traja hasiči s jedným kusom hasičskej techniky.

Ďalšie aktuálne informácie si môžete pozrieť TU.

Viac o téme: HasičiBratislavaD1Senec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu