Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pomohol dolapiť zlodeja: Pozorný opis svedka priviedol políciu k páchateľovi

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

TRNAVA - Polícia vypátrala muža, ktorý je podozrivý z vykradnutia auta v Trnave, miestnej časti Modranka. Napomohlo tomu oznámenie od občana, ktorý bol všímavý a skutok aj muža polícii opísal. Teraz je muž obvinený zo zločinu krádeže, za čo môže dostať trest odňatia slobody na tri až desať rokov.

Krádež  sa stala vo štvrtok (2.2.), kedy muž vypáčil na Pútnickej ulici okno Peugeotu Boxer a odcudzil štyri notebooky aj s príslušenstvom, navigáciu a rôzne iné osobné veci. Majiteľom spôsobil škodu za takmer 3000 eur.

"Podozrivého si všimol svedok, ktorý polícii poskytol opis osoby, ako aj informácie o aute, na ktorom sa pohyboval. Vďaka tomu mohli príslušníci pohotovostnej motorizovanej jednotky okamžite konať a vydať sa rovno po stope podozrivého. Toho našli aj s odcudzenými vecami v ubytovni na Zelenečskej ulici v Trnave," informovala dnes krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Policajti muža obmedzili na osobnej slobode a predviedli na policajný útvar, kde ho následne prevzal vyšetrovateľ. Obvinený je stíhaný väzobne.

Viac o téme: ZlodejKrádežLúpežSvedok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu